Kate Hudson:

Viser frem familien for første gang

Delte unikt bilde på Instagram.

TREBARNSMOR: Hollywood-stjernen Kate Hudson deler titt og ofte bilder av barna sine på sosiale medier, men hun har aldri delt et bilde av hele familien samlet, før nå. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSMOR: Hollywood-stjernen Kate Hudson deler titt og ofte bilder av barna sine på sosiale medier, men hun har aldri delt et bilde av hele familien samlet, før nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Kate Hudson (40) er svært aktiv på sosiale medier og deler titt og ofte bilder fra hverdagen sin.

40-åringen er mor til sønnene Ryder (15) og Bingham (7), og i oktober i fjor ble hun mor for tredje gang da hun og kjæresten Danny Fujikawa fikk sitt første barn sammen, datteren Rani Rose (8 mnd).

De tre barna dukker stadig opp på sosiale medier, men det har ennå ikke blitt delt et bilde av hele familien samlet - før nå.

40-åringen delte nemlig nylig et unikt bilde av seg selv sammen med sine tre barn og kjæresten.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

My loves of my life ☀️

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Familien på fem ser svært lykkelige ut og under bildet skrev 40-åringen:

«Kjærlighetene i livet mitt».

I kommentarfeltet har det strømmet inn med rosende ord til familien på fem.

- Hvis jeg kunne likt bildet en million ganger, ville jeg gjort det. For et vakkert og sentimentalt bilde. Det er slik jeg føler det for min familie, kommenterte en av følgerne under bildet.

- Fantastisk, du har så vakre barn. Vær så snill og bli værende med din nåværende mann, kommenterte en annen.

- Beste bildet jeg har sett i dag. Elsker all kjærligheten, kommenterte en tredje.

Kjærlighetserklæring

Det skal riktignok sies at fedrene til hennes to eldste barn ikke er med på det koselige familiebildet. Hollywood-stjernen har nemlig sønnene Ryder og Bingham fra to tidligere forhold, med henholdsvis eksmannen Chris Robinson (52) og «Muse»-vokalist Matthew Bellamy (41).

Hudson har tidligere avslørt at hun først møtte sin nåværende kjæreste da hun var 23 år gammel og høygravid med Ryder.

FANT LYKKEN PÅ NY: Kate Hudson sammen med sin utkårede Danny Fujikawa. Foto: Charley Gallay / Getty Images / NTB scanpix
FANT LYKKEN PÅ NY: Kate Hudson sammen med sin utkårede Danny Fujikawa. Foto: Charley Gallay / Getty Images / NTB scanpix Vis mer

Paret var i samme omgangskrets i 15 år før de ble et par. Hudson var nemlig god venn med hans to stesøstre, Sara og Erin. I et innlegg på Instagram delte stjernen at Danny inviterte henne med på fjelltur og at hun da antok at familien hans skulle være med. I stedet ble det en uhøytidelig førstedate.

«Ingen av oss tok initiativ den første gangen. Det tok faktisk flere måneder før han prøvde seg på meg», delte filmstjernen.

Forrige uke hadde Danny bursdag og da benyttet 40-åringen muligheten til å dele en emosjonell kjærlighetserklæring på Instagram.

Bildet viste kjæresten sammen med deres åtte måneder gamle datter Rani.

- Denne mannen har gitt meg de vakreste gavene som livet kan gi og takknemligheten jeg føler om dagen han ble født går ikke an å måle i ord eller innlegg. Jeg tror at denne takknemligheten eksisterer og er til stede i vår datters glede og hennes magiske ånd, skrev Hudson og fortsatte:

- Takk mamma Fuj og pappa Fuj for å oppdra denne vakre berg og dalbanen av et spesielt menneske. Alle opp- og nedturer var verdt det. Gratulerer med dagen! Jeg elsker deg.

Vis mer

Måtte slå hardt tilbake

Den amerikanske skuespilleren er kjent for å lire fra seg sine meninger på godt og vondt. 40-åringen har skapt overskrifter for sine uttalelser i årevis. I januar ble hun nødt til å forsvare ordbruken sin etter at det florerte artikler i internasjonal presse om at hun oppdrar datteren Rani Rose «kjønnsløst».

Det hele bunnet, ifølge Hudson, i et spørsmål om det er annerledes å være mor til en jente, med tanke på at hun har sønnene Ryder og Bingham fra tidligere.

Hun skal blant annet ha svart «ikke egentlig», noe som ble grobunn for de utallige overskriftene som så dagens lys i januar.

- (...) Jeg tror du oppdrar barna dine forskjellig uansett hvilket kjønn de er - som en kjønnsløs tilnærming, påpekte hun i intervjuet med AOL.

Skuespilleren så seg lei og slo til slutt tilbake mot artiklene om at hun bevisst oppdrar datteren til å bli kjønnsløs. Det gjorde hun i et innlegg på Instagram-profilen sin.

View this post on Instagram

Monday thoughts ❤️

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

- Kjære alle venner, fans og andre som leser dette. Nylig spurte noen meg om det å få og oppdra en jente er annerledes enn gutter. Mitt svar var enkelt, «ikke egentlig». Hele denne klickbait-taktikken om at jeg oppdrar datteren min til å bli kjønnsløs er teit og gir ikke mening, skrev hun blant annet i et lengre innlegg, bestående av flere bilder.

- Jeg oppdrar barna mine, og kommer til å fortsette med det, både guttene og jenta, til å føle seg som akkurat den de ønsker å være. De skal føle seg selvsikre i valgene sine, føle seg elsket og støttet uansett hva, fortsatte hun.

Vis mer

- Ingen ny metode

Videre påpekte Hudson at hun skal ha sagt «kjønnsløs tilnærming» for å få samtalen i en retning utenfor de typiske kvinnelige stereotypene, noe som for henne blir svært gammeldags.

- Ikke alle jenter vil være prinsesser. Noen har lyst til å være konge, og det er helt greit for meg, skrev hun videre.

- Jeg skjønner at noen ønsker å ta overskriftene på alvor, som om jeg har en ny metode for å oppdra barna mine, men jeg hater å måtte skuffe dere. For det har jeg ikke, fortatte hun.

View this post on Instagram

She’s here 💕

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

For 40-åringen er det viktig å oppdra barna til å bli gode mennesker med det beste grunnlaget for å møte verden.

- Og hvis de vokser opp og identifiserer seg med noe annet enn hva folk forventer av dem, så synes mamma det er helt greit. Jeg holder det enkelt, for vi vet alle at å oppdra barn er alt annet enn det, skrev hun.

LES OGSÅ: Fikk barn med elskerinnen - nå snakker datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer