Simon Cowell:

Viser frem ekstrem forvandling

Talentdommeren viser stolt frem sin veltrente kropp på familieferie etter det massive vekttapet.

NYE BILDER: Simon Cowell i bar overkropp på ferie på Barbados skaper overskrifter. Til venstre er han avbildet i 2015 og til høyre i 2019. Foto: NTB Scanpix
NYE BILDER: Simon Cowell i bar overkropp på ferie på Barbados skaper overskrifter. Til venstre er han avbildet i 2015 og til høyre i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Britain`s Got Talent»-dommeren Simon Cowell (60) har det siste året skapt store overskrifter på grunn av utseendet. 60-åringen har en rekke ganger uttalt seg om hvordan endring av livsstil og kosthold har ført til at han har gått ned mange kilo.

I mai skrev blant annet Daily Mail at Cowell hadde gått ned ti kilo, men siden den gang kan det kan se ut til at han har fortsatt med å rase ned i vekt.

Beslutningen for den drastiske livsstilsendringen kom etter en ulykke i hans eget hjem i 2017. Cowell besvimte den gang i trappen - visstnok som følge av en dårlig livsstil med lite søvn og dårlig mat.

Simon Cowell og resten av dommerpanelet i «America's Got Talent» settes ut når den blinde autisten Kodi Lee viser fram sangstemmen sin. Vis mer

Nye bilder vekker oppsikt

En annen motivasjon til å ta grep skal ha vært da artisten Sinitta (55) i fjor sommer påpekte at magen hans hadde blitt større.

Kommentaren fikk 60-åringen til å søke hjelp til å endre kostholdet sitt, og han har tidligere uttalt til Page Six at han har kuttet ut både kjøttprodukter og karbohydrater, samt å kutte ned på inntaket av øl og sigaretter. Til The Sun har han også fortalt at kostholdet også innebærer en vegansk diett.

For tiden befinner Cowell seg på sin årlige ferie på Barbados sammen med kjæresten Lauren Silvmerman (42 og sin fem år gamle sønn Eric.

I den anledning har det dukket opp flere bilder fra trioens ferie, blant dem bilder av Cowell i bar overkropp på stranden.

STOR FORANDRING: Simon Cowell var ikke redd for å vise frem sin bare overkropp på stranden på Barbados. Foto: NTB Scanpix
STOR FORANDRING: Simon Cowell var ikke redd for å vise frem sin bare overkropp på stranden på Barbados. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De sistnevnte bildene har allerede rukket å skape overskrifter da man tydelig kan se det store vekttapet til 60-åringen.

Cowell virket å være svært tilfreds der han sto på stranden og nøt solskinnet med sin veltrente overkropp. Bildene står i sterk kontrast til da han var på ferie samme sted i 2015.

2015: Her er han avbildet for fire år siden under en ferie på samme sted. Foto: NTB Scanpix
2015: Her er han avbildet for fire år siden under en ferie på samme sted. Foto: NTB Scanpix Vis mer
2019: På de nye bildene kan man tydelig se at stjernen har gått ned i vekt siden ferien i 2015. Foto: NTB Scanpix
2019: På de nye bildene kan man tydelig se at stjernen har gått ned i vekt siden ferien i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dukket opp med blåveis

Det er imidlertid ikke bare bildene av 60-åringens bare overkropp som har vekket oppsikt, men også det faktum at han ble avbildet med et blått øye som fikk flere til å bli bekymret for talentdommeren.

Selv om Cowell på de aller fleste bildene sørget for å ha solbrillene godt plassert over øynene, klarte likevel paparazzifotografene å fange noen bilder av stjernen uten solbrillene, og det var altså da man fikk øye på blåveisen.

KOLLISJON MED DØREN: Ifølge en anonym kilde skal Cowell ha kollidert med inngangsdøren og dermed blitt utsatt for en blåveis. Foto: NTB Scanpix
KOLLISJON MED DØREN: Ifølge en anonym kilde skal Cowell ha kollidert med inngangsdøren og dermed blitt utsatt for en blåveis. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mails kilder skal blåveisen visstnok stamme fra en ulykke som utspant seg tidligere denne måneden, like før finalen av «America`s Got Talent».

- Blåmerket kom da Simon traff inngangsdøren med ansiktet sitt og skar seg over øyet, fortalte kilden og la til at blåveisen siden den gang har blitt dekket av sminke.

Avslørte hemmeligheten bak vekttapet

I august uttalte Cowell seg nok en gang om den drastiske vektnedgangen. Til Acess Hollywood, gjengitt av Page Six fortalte 60-åringen hemmeligheten bak de tapte kiloene.

- Hemmeligheten er å ikke følge en av de trendy diettene fordi det er altfor mange av dem og de motsier hverandre. Du må bare kutte ut det åpenbare, og når du først er vant til det, føler du deg bedre, fortalte Cowell.

Men, som de fleste andre dietter er det balansen som er nøkkelen, noe 60-åringen påpekte.

- Jeg kan fortsatt drikke øl, så jeg er fornøyd, fortsatte han.

Også til britiske The Sun har stjernen fortalt om kostholdet sitt, og han la ikke skjul på at han åpenbart er fornøyd med resultatet.

- Hvis det var én til ti på kjekkhetsskalaen, var jeg en åtte før, mens jeg nå er en elleve, sa han den gang.

LES OGSÅ: Gikk ned 15 kilo på åtte uker for filmrolle

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer