Mark Wahlberg:

Viser frem dramatisk forvandling

Skuespilleren har gått opp ni kilo på tre uker. Likevel er han bare halvveis til det endelige målet.

NY ROLLE: Skuespiller Mark Wahlberg sjokkerer stort på Instagram, når han nå viser frem sin nye kropp. Foto: Joanne Davidson / REX / NTB
NY ROLLE: Skuespiller Mark Wahlberg sjokkerer stort på Instagram, når han nå viser frem sin nye kropp. Foto: Joanne Davidson / REX / NTB Vis mer
Publisert

At kjente skuespillere går gjennom drastiske forvandlinger for filmroller, er ikke helt uvanlig. For bare noen uker siden kunne vi blant annet se at «Batman»-skuespilleren Christian Bale (47) hadde barbert av seg alt hår og skjegg.

Nå har også skuespiller Mark Wahlberg (49) slengt seg på «trenden». Han drar den imidlertid noe lenger.

Wahlberg er nemlig midt i forberedelsene til en rolle i filmen «Stu», der han skal spille en bokser. I den anledning har han begitt seg ut på en nærmest «umulige» oppgave, der han skal gå opp nærmere 20 kilo - på en drøy måned, skriver Mirror.

DRASTISK ENDRING: 22 år gamle Andrea Ivanova fra Bulgaria vekker oppsikt verden over med forvandlingen sin. Video: Rød Løper Vis mer

Halvveis til målet

Den sjokkerende forvandlingen har 49-åringen nå valgt å vise frem på sosiale medier. I et nytt innlegg på Instagram har han nemlig publisert to bilder side om side med følgende tekst:

«Fra venstre bilde, som er tatt for tre uker siden, til dette nå. Takket være kokken Lawrence og hans matlaging».

Før-bildet viser den vanligvis veltrente skuespilleren i bar overkropp, med svært synlige magemuskler.

Det ferskeste bildet viser skuespilleren med synlig mer fett på kroppen liggende på en seng.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

«Like hett i virkeligheten»

Dagen før avslørte Wahlberg at han foreløpig har lagt på seg 20 pounds, noe som tilsvarer ni kilo, til den nye rollen.

Han er imidlertid langt fra sluttresultatet, og fortalte videre at det gjenstår å gå opp ytterligere ni kilo i vekt de neste ukene. Det vil si at skuespilleren mot slutten av mai måned vil ha lagt på seg nesten 20 kilo.

Reaksjonene har naturligvis ikke latt vente på seg, og fansen har flokket til kommentarfeltet for å legge igjen sine meninger. Det inkluderer også skuespillerens kone, Rhea Durham (42).

«Det ser like hett ut i virkeligheten, baby», skriver hun sammen med en hjerteemoji.

«Yo. Du kler å være skikkelig tjukk», deler programleder Mario Lopez (47).

Da Wahlberg nylig gjestet Jimmy Kimmels talkshow beskrev han den nye filmrollen sin:

«Han var en bokser som flyttet til Los Angeles for å bli skuespiller. Han forelsket seg i en jente, hadde en ulykke, deretter en åndelig opplevelse, og til slutt bestemmer han seg for å bli prest», forklarte han, og la til at karakteren ender opp med å dø av en sjelden sykdom.

COMEBACK: Over tre år siden Adeles forrige offentlige opptreden, er hun endelig tilbake når hun er vert for «Saturday Night Live» lørdag 24. oktober. Video: SNL Vis mer

Trøblete fortid

Til tross for at Hollywood-kjekkasen i dag er å anse som en del av filmbyens elite, så har det ikke alltid vært slik. Før han ble prisvinnende skuespiller var han nemlig gjengmedlem og havnet ofte i klammeri med loven.

Som 15-åring, i 1986, ble Wahlberg ifølge Independent funnet skyldig i brudd på borgerrettighetene etter at han og tre venner jaget tre mørkhudede barn og kaste stein etter dem, mens de ropte rasistiske ord.

To år etter, da han var 16 år, angrep han de to vietnamesisk-amerikanske mennene Thanh Lam og Hoa Trinh. 49-åringen slo Lam i hodet med en halvannen meter lang kjepp, slik at han falt om bevisstløs og kjeppen brakk i to, ifølge The Guardian.

Sistnevnte handling ble han siktet for mordforsøk for, men sa seg skyldig i overfall. Han ble dømt til to års fengsel, men sonet kun 45 dager av dommen.

GJENG: Da Mark Wahlberg var i tenårene kom han flere ganger på kant med loven. Her er han avbildet med Liv Tyler i 1990 - fire år etter hans første alvorlige lovbrudd. Foto: Talesnick / Mediapunch / REX / NTB
GJENG: Da Mark Wahlberg var i tenårene kom han flere ganger på kant med loven. Her er han avbildet med Liv Tyler i 1990 - fire år etter hans første alvorlige lovbrudd. Foto: Talesnick / Mediapunch / REX / NTB Vis mer

Wahlberg, som har spilt i kritikerroste filmer som «The Departed» og «The Fighter», mener selv at bakgrunnen hans har gjort han mer ekte som skuespiller.

- Den ene tingen jeg kan bruke til min fordel i jobben er at jeg har erfaring fra virkeligheten som jeg kan bruke på film. Jeg tror definitivt at publikum kan merke autentisiteten, men det var en dyr pris å betale, uttalte han, ifølge Contact Music.

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter ekstrem forvandling

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer