BABYLYKKE: Chrissy Teigen og John Legend ble foreldre for andre gang tidligere denne uken. Nå viser de endelig frem den nyfødte sønnen. Foto: NTB scanpix
BABYLYKKE: Chrissy Teigen og John Legend ble foreldre for andre gang tidligere denne uken. Nå viser de endelig frem den nyfødte sønnen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Chrissy Teigen:

Viser frem den nyfødte sønnen for første gang

Avslørte også babynavnet.

Publisert

Onsdag denne uken kunne kjendisparet Chrissy Teigen (32) og John Legend (39) juble over å ha fått et nytt familiemedlem.

Nyheten delte Teigen selv på Twitter.

«Noen er her!», skrev hun.

Det skulle bare ta noen dager før hun valgte å dele det aller første fotografiet av den nyfødte sønnen - og i tillegg avslørte babyens navn.

«Hei, verden! Dette er Miles Theordore Stephens», skriver hun til bildet.

Videre takker hun fansen for alle gratulasjoner etter fødselen.

Saken fortsetter nedenfor.

Selv om det bare er noen dager siden vesle Miles kom til verden, har Chrissy Teigen, som er svært aktiv i sosiale medier, delt noen detaljer om den nyfødte på sin Twitter-konto.

Etter at en fan spurte om babyen ligner på storesøster Luna Simone (2), svarte hun følgende:

«Samme nese. Han ble født noen uker for tidlig, så han er så liten og lager de søteste lydene. Vi er forelsket», skrev hun.

Slet med å velge navn

Det var ikke overraskende at kjendisparet fikk en sønn. Det røpet de nemlig allerede i januar.

- Jeg får en gutt til våren, og jeg kan fortelle deg at det er i juni, delte Teigen da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show», ifølge Contactmusic.com.

Videre innrømmet den vordende moren at hun slet med å finne guttenavn hun liker.

- Guttenavn er skikkelig vanskelig. Og jeg tviler på at han får et mellomnavn, for vi klarer ikke engang å finne et fornavn til ham.

- Jeg har lekt med tanken på Dick Legend og Richard Legend, men alle spør meg hvorfor jeg ikke velger JJ-greia - John Junior. Men med Johns store ego blir det vanskelig for babyen å føle at han må leve opp til det, fleipet den morsomme stjernen.

Saken fortsetter nedenfor.

Chrissy Teigen og John Legend venter barn, og her ser vi Chrissy vise seg for første gang etter avsløringen. Video licensed from AlloverPress / Splash News Vis mer

Valgte kjønnet på barnet

Til og med før paret avslørte babyens kjønn, kunne man nærmest forvente seg at det var en gutt som vokste i Teigens mage.

I februar 2016 røpet Chrissy at hun valgte kjønnet på datteren, i forbindelse med at hun fikk assistert befruktning.

- Det var jeg som tok valget. Ikke bare skal jeg bli mor til en jente, men jeg valgte jenta ut selv, fra hennes lille embryo. Da jeg valgte henne, sa jeg: «La oss sette den jenta inn i meg», fortalte hun til People.com den gang.

Da Chrissy i februar 2017 avslørte at hun ønsket seg et andre barn, var hun ikke i tvil om hvilket kjønn det neste barnet skulle ha.

- Herregud, en gutt er neste ut, det kan jeg forsikre deg om, fortalte hun til ET Online.

my belle

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Led av fødselsdepresjon

Parets første barn, datteren Luna Simone, kom til verden i april 2016.

I ettertid åpnet Teigen seg om at hun slet med fødselsdepresjon.

- Jeg klarte ikke å skjønne hvorfor jeg var så ulykkelig, skrev hun i et innlegg i magasinet Glamour, ett år etter fødselen.

Videre fortalte hun at hun hadde mangel på energi, og at humøret gikk opp og ned.

- De fleste dagene tilbrakte jeg på nøyaktig samme sted i sofaen, og klarte sjeldent å samle nok energi til å komme meg opp i andre etasje på soverommet. John sov på sofaen med meg, noen ganger fire netter på rad. Etter hvert hadde jeg klær inne i spiskammerset, så jeg skulle slippe å gå ovenpå når John gikk på jobb. Jeg kunne ofte bryte ut i gråt, helt plutselig.

LES OGSÅ: Slik har du ikke sett «Paradise»-deltakerne før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer