Viser frem den nyfødte på Twitter

Devon Aoki og forloveden var ikke sene om å dele nyheten på internett.

POSERER ALLEREDE: Modell og skuespiller Devon Aokis nyfødte sønn gir sin beste 1Zoolander-look» for fotografen. Pappa James Bailey deler begeistret både bilder og oppdateringer på sin Twitter-profil. Foto: Twitter
POSERER ALLEREDE: Modell og skuespiller Devon Aokis nyfødte sønn gir sin beste 1Zoolander-look» for fotografen. Pappa James Bailey deler begeistret både bilder og oppdateringer på sin Twitter-profil. Foto: Twitter Vis mer
SEHER.NO: «Sin City»-skuespiller og modell Devon Aoki (28) og forloveden James Bailey ble foreldre for første gang denne uken. Det skriver UsWeekly

Nyheten om graviditeten kom i januar,  og nå har altså den lille sønnen deres kommet til verden. I motsetning til mange andre nybakte kjendisforeldre har visst ikke turtelduene gitt den nyfødte noe navn ennå - de har i hvert fall ikke delt det med offentligheten på nåværende tidspunkt.

Men Aoki og Bailey følger derimot opp Hollywood-trenden med å poste bilder av sin nyfødte på mikrobloggstedet Twitter, sammen med lykkelige, små meldinger.

«Å feire vår sønns fødsel og Devons og min årsdag i går, er mer enn jeg noen gang kunne bedt om. Familien vår fortsetter å vokse» skrev Bailey på Twitter-profilen sin lørdag.

Allerede fredag la den nybakte barnefaren ut det første bildet av sin lille sønn, og i løpet av helgen har han postet flere bilder av nurket. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble gift lørdag - nå blir hun mamma