Pernilla Wahlgren:

Viser frem den nye kjæresten

Realitystjernen fant kjærligheten i vår.

NY MANN: Pernilla Wahlgren fant i vår kjærligheten med Christian Bauer. Nå viser hun ham frem. Her er hun med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Fabian Wester/ Discovery +
NY MANN: Pernilla Wahlgren fant i vår kjærligheten med Christian Bauer. Nå viser hun ham frem. Her er hun med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Fabian Wester/ Discovery + Vis mer
Publisert

I mai bekreftet artist og realityprofil Pernilla Wahlgren (53) at hun hadde funnet kjærligheten på ny. Det avslørte hun overfor den svenske avisen Aftonbladet.

- Jeg kan bekrefte det, skrev hun i en sms - etterfulgt av et rødt hjerte.

Samtidig avslørte hun at den utkårede er Christian Bauer (55) fra Åkersberga, nord for Stockholm. «Wahlgrens verden»-stjernen har i lang tid delt bilder av seg selv og kjæresten på Instagram, men hun har vært nøye med å ikke vise ansiktet hans.

HARSELERER: Her gjør den svenske stjerna Pernilla Wahlgren gjør narr av Carolas Eurovision-opptreden. Video: Pernilla Wahlgren / Instagram / Eurovision 2021 Vis mer

Det gjør hun imidlertid nå, i et innlegg i anledning midtsommerfeiringen i Sverige i helgen. På bildet smiler det forelskede paret pent til kamera. Wahlgren har en fargerik blomsterkrans på hodet, som er typisk for den svenske høytiden.

«Beste midtsommeren», skriver realitystjernen under bildet. Innlegget har fått over 140 000 likerklikk, og i kommentarfeltet har det strømmet inn med gode ord og komplimenter.

Singel i mange år

Ifølge Expressen jobber Bauer som salgssjef i selskapet Lewa og tar oppdrag som modell ved siden av, i tillegg til reklamejobber for pantelån og arbeidsklær. Avisen skriver at Wahlgren introduserte 55-åringen for hele familien for noen uker siden.

53-åringen har vært singel i mange år. Hennes forrige forhold var med Joachim Lennholm. Paret fant kjærligheten i 2002, og fikk sønnen Theo (14) sammen. Seks år senere tok forholdet slutt.

Artisten er imidlertid mest kjent for ekteskapet med Emilio Ingrosso (55). De møttes under Melodifestivalen i 1985, og ble raskt et av Sveriges hotteste par.

Kjærlighetshistorien mellom de to var på «alles» lepper, og nådde på mange måter toppen da de giftet seg i 1993, fire år etter at deres første sønn, Oliver (31), kom til verden. Fem år senere fikk de datteren Bianca, og i 1997 kom Benjamin til verden.

KJEMPEKRANGEL: I «Wahlgrens verden» hadde Pernilla og Bianca en kjempekrangel. Vis mer

Forsnakket seg

Det var datteren Bianca Ingrosso (26) som først avslørte Pernilla Wahlgrens nye romanse.

Det var da 26-åringen var gjesteprogramleder i en av Sveriges største podkaster «Ursäkta» at hun nærmest i forbifarten røpte morens nye forhold, til tross for at hun var usikker på om hun fikk lov til å fortelle det eller ikke.

- Hun dater nå. Jeg er så glad på hennes vegne. Hun er så utrolig pen, men jeg tør egentlig ikke si mer, delte hun da.

Likevel dristet Bianca seg til å fortelle at hun selv ikke hadde møtt morens flørt enda.

- Jeg vil at han skal få være hennes først. De er ikke sammen, men de dater, forklarte hun.

Da Wahlgren selv bekreftet forholdet for en måned siden, delte hun også en lang tekst på Instagram der hun beskrev forholdet til Bauer:

STORMER UT FRA INNSPILLINGEN: Benjamin Ingrosso har fått si egen serie «Benjamin Ingrosso: En gång i tiden», der snakker han om den gangen familien var med på «Sinnasnekkeren» og han stakk fra innspillingen, og hvordan det førte til «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

«Dere vet at man kan finne kjærligheten igjen til tross for at det føles som om man aldri vil åpne hjertet sitt igjen. Det tok meg mange år, men hjertet mitt er helt nå. Og jeg fant kjærligheten når jeg trodde at jeg ikke trengte den. Men den kom. Han kom. Og jeg er så utrolig lykkelig for det. At jeg kan få sommerfugler i magen, kjenne kribling og gråte - men av lykke! Så aldri slutt å tro på kjærligheten! Den kommer når du minst venter det. Takk for at du kom inn i livet mitt C», jubler hun.

LES OGSÅ: Løy om millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer