Pernilla Wahlgren:

Viser frem den nye kjæresten

Realitystjernen fant kjærligheten i vår.

NY MANN: Pernilla Wahlgren fant i vår kjærligheten med Christian Bauer. Nå viser hun ham frem. Her er hun med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Fabian Wester/ Discovery +
NY MANN: Pernilla Wahlgren fant i vår kjærligheten med Christian Bauer. Nå viser hun ham frem. Her er hun med datteren Bianca Ingrosso. Foto: Fabian Wester/ Discovery + Vis mer
Publisert

I mai bekreftet artist og realityprofil Pernilla Wahlgren (53) at hun hadde funnet kjærligheten på ny. Det avslørte hun overfor den svenske avisen Aftonbladet.

- Jeg kan bekrefte det, skrev hun i en sms - etterfulgt av et rødt hjerte.

Samtidig avslørte hun at den utkårede er Christian Bauer (55) fra Åkersberga, nord for Stockholm. «Wahlgrens verden»-stjernen har i lang tid delt bilder av seg selv og kjæresten på Instagram, men hun har vært nøye med å ikke vise ansiktet hans.

Det gjør hun imidlertid nå, i et innlegg i anledning midtsommerfeiringen i Sverige i helgen. På bildet smiler det forelskede paret pent til kamera. Wahlgren har en fargerik blomsterkrans på hodet, som er typisk for den svenske høytiden.

«Beste midtsommeren», skriver realitystjernen under bildet. Innlegget har fått over 140 000 likerklikk, og i kommentarfeltet har det strømmet inn med gode ord og komplimenter.

Singel i mange år

Ifølge Expressen jobber Bauer som salgssjef i selskapet Lewa og tar oppdrag som modell ved siden av, i tillegg til reklamejobber for pantelån og arbeidsklær. Avisen skriver at Wahlgren introduserte 55-åringen for hele familien for noen uker siden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer