<strong>LYKKELIG:</strong> Lene Alexandra avslørte lørdag ettermiddag at hun har funnet lykken igjen. Hun hadde gitt opp kjærligheten, men den rette mannen skulle vise seg å endre tankene hennes. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
LYKKELIG: Lene Alexandra avslørte lørdag ettermiddag at hun har funnet lykken igjen. Hun hadde gitt opp kjærligheten, men den rette mannen skulle vise seg å endre tankene hennes. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Lene Alexandra Øien

Viser frem den nye kjæresten

- Hadde gitt opp kjærligheten.

Publisert
Sist oppdatert

Foredragsholder, fitnessutøver, forretningskvinne og coach Lene Alexandra Øien (36) har hatt et turbulent år. Nylig ble hun lagt inn på sykehus med kraftig forstoppelse, noe som ble veldokumentert i sosiale medier.

Hun lider av sykdommen ulcerøs kolitt, en sykdom som angriper tarmene. Men selv med noen vanskelige måneder bak seg, har 36-åringen lyse tider i møte.

Lørdag kunne hun nemlig avsløre på Instagram at hun har fått seg kjæreste, og er lykkeligere enn noen gang før.

- Hadde gitt opp

«Er det ikke fantastisk hvordan livet byr på overraskelser. Og når man møter noen hvor man går all inn og matcher med, forstår man hvorfor ikke man lyktes tidligere med kjærligheten», skriver hun på Instagram, og forsetter:

«Jeg visste seriøst ikke hva jeg ville ha, og hadde gitt opp kjærligheten. Så dukket han opp fra nowhere og da skjønte jeg hva jeg ville ha, og hva jeg trengte i en mann», skriver hun til sine 63 000 følgere.

Hun har også lagt ut et bilde av sin utkårede, som heter Karl Erik Overn og er 29 år gammel.

På bildet Øien har lagt ut, står han på rulleski. Hun har laget en kollasj, der hun har lagt inn et bilde av seg selv på joggetur. Det for å illustrere hvor aktive de to er.

«Skyter man mange nok ganger scorer man til slutt! Either you win or you learn. Jeg vet ikke bedre enn å gå all in! Min intuisjon og magefølelse sier at dette er rett», skriver hun sammen med bildet, som får masse gratulasjoner og likerklikk fra fansen.

Til Se og Hør forteller 36-åringen at Ovren er leder, foredragsholder og coach. Han har bakgrunn som skiløper, og har studert ved NTNU.

- Karl Erik sjekket meg opp på Instagram. Jeg visste ikke hva slags mann jeg ville ha eller hva jeg trengte før jeg traff ham. Han gjør at jeg føler meg som en enda sterkere utgave av meg selv. Så er han veldig snill, og passer på at jeg ikke jobber for mye, forteller hun.

Øien legger til at paret deler lidenskap for fysisk aktivitet, og at de har et mål om å gjøre verden gladere og sunnere sammen.

- Vi lever nå og begge er «all inn». Vi er opptatt av å prioritere kjærligheten og helsen i livet vårt. Derfor har vi nå valgt å reise til Miami. Der skal vi nyte og feire at vi endelig har funnet hverandre, sier Øien.

Droppet bikinifitness

Ved siden av å starte trenings- og kostholdskonseptet LA Lifestyle, har Lene Alexandra satset beinhardt på bikinifitness de siste årene.

Som utøver har Øien hentet hjem flere topplasseringer på konkurransenivå, og vært frampå i å fronte den til tider omdiskuterte livsstilen.

Østfoldingen har derimot gjort en helomvending, og har lagt bikinifitness på hylla.

I et langt Instagram-innlegg, som 36-åringen delte i januar, skrev Lene at hun har mistet motivasjonen til å fortsette.

«Akkurat nå ser jeg ikke helt meningen med det. Jeg konkurrerte først og fremst for å lære. Etter to år med konkurranse, fem kilo tyngre i muskler og fire pokaler og pallplasseringer, føler jeg at jeg har lært nok til at jeg ønsker å bevege meg ut av fitnessmiljøet», skrev 36-åringen.

Videre forklarte den tidligere «Skal vi danse»-vinneren at hun, på bakgrunn av flere ting, ikke ønsker å opprettholde det strenge treningsregimet og livsstilen som kreves for å konkurrere på toppnivå.

«Det ville krevd at jeg ble enormt egoistisk og det ønsker jeg ikke bli. Det vil dessuten ikke være bra for helsen min å fortsette med tanke på min hektiske hverdag som coach og leder i @teamlalifestyle. Jeg har måttet ta et valg av respekt for de rundt meg som jeg er glad i og jobber med. De er viktigere», skrev hun.

MAGEØVELSER: Lene Alexandra Øien er personlig trener, og viser deg her noen øvelser for hvordan du kan fjerne feriefettet. Les saken her (krever abonnement). Video: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer Vis mer

Slo tilbake mot fitness-kritikk

Gjennom sin karriere som fitnessutøver har Lene også måttet tåle kritikk for det hun gjør med kroppen. Blant annet sa blogger Julianne Nilsen til «God kveld Norge» i 2016 at hun «nesten ville sammenligne det med en slags spiseforstyrrelse».

- Det er alltid folk som skal mene noe. Særlig i Norge som er jantelovens land. Jeg tenker at det er lov å være annerledes og det er det vi ønsker å ha fokus på. Mennesker bør bli flinkere til å gi hverandre komplimenter i stedet, fortalte Øien til Dagbladet etter kritikkstormen.

Vis mer Vis mer Vis mer

36-åringen har tidligere vært åpen om veggen hun møtte etter «Skal vi danse»-seieren i 2008, der stempelet som glamourmodell og «Boobs»-Lene var vanskelig for henne å akseptere.

- Jeg brant meg ut etter å ha forsøkt å leve opp til mitt ideal den gangen, og drømmekvinnen «Pamela Anderson,» som gjorde at jeg ble sengeliggende. Det har vært en lang endringsreise for å bygge opp min indre styrke og ikke minst det å lære meg å stille mer realistiske krav til meg selv som jeg kan leve med, fortalte hun til Se og Hør i 2016.

På Instagram opplyser Lene at hun framover skal prestere på «litt andre arenaer» enn fitness-scenen, og fokusere for fullt på jobben som livsstilscoach.

LES OGSÅ: - Jeg var en svak utgave av meg sjøl

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer