Lene Alexandra Øien

Viser frem den nye kjæresten

- Hadde gitt opp kjærligheten.

LYKKELIG: Lene Alexandra avslørte lørdag ettermiddag at hun har funnet lykken igjen. Hun hadde gitt opp kjærligheten, men den rette mannen skulle vise seg å endre tankene hennes. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
LYKKELIG: Lene Alexandra avslørte lørdag ettermiddag at hun har funnet lykken igjen. Hun hadde gitt opp kjærligheten, men den rette mannen skulle vise seg å endre tankene hennes. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Foredragsholder, fitnessutøver, forretningskvinne og coach Lene Alexandra Øien (36) har hatt et turbulent år. Nylig ble hun lagt inn på sykehus med kraftig forstoppelse, noe som ble veldokumentert i sosiale medier.

Hun lider av sykdommen ulcerøs kolitt, en sykdom som angriper tarmene. Men selv med noen vanskelige måneder bak seg, har 36-åringen lyse tider i møte.

Lørdag kunne hun nemlig avsløre på Instagram at hun har fått seg kjæreste, og er lykkeligere enn noen gang før.

- Hadde gitt opp

«Er det ikke fantastisk hvordan livet byr på overraskelser. Og når man møter noen hvor man går all inn og matcher med, forstår man hvorfor ikke man lyktes tidligere med kjærligheten», skriver hun på Instagram, og forsetter:

«Jeg visste seriøst ikke hva jeg ville ha, og hadde gitt opp kjærligheten. Så dukket han opp fra nowhere og da skjønte jeg hva jeg ville ha, og hva jeg trengte i en mann», skriver hun til sine 63 000 følgere.

Hun har også lagt ut et bilde av sin utkårede, som heter Karl Erik Overn og er 29 år gammel.

På bildet Øien har lagt ut, står han på rulleski. Hun har laget en kollasj, der hun har lagt inn et bilde av seg selv på joggetur. Det for å illustrere hvor aktive de to er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer