FAMILIE PÅ TUR: Serena Williams er for tiden i Australia i forbindelse med turneringen Australian Open. Med seg har hun ektemannen Alexis Ohanian og den ett år gamle datteren Alexis Olympa, som ser ut til å kose seg på jobb med mamma. Foto: Splash News / NTB Scanpix
FAMILIE PÅ TUR: Serena Williams er for tiden i Australia i forbindelse med turneringen Australian Open. Med seg har hun ektemannen Alexis Ohanian og den ett år gamle datteren Alexis Olympa, som ser ut til å kose seg på jobb med mamma. Foto: Splash News / NTB ScanpixVis mer

Serena Williams:

Viser frem den lille hjerteknuseren

Lille Alexis Olympia er med mamma på jobb i Australia.

I starten av september 2017 kom den gledelige nyheten om at tennisstjernen Serena Williams (37) og business-ektemannen Alexis Ohanian (35) hadde blitt foreldre til en liten jente.

Få måneder etter babynyheten kom, giftet Williams og ektemannen seg i en stjernespekket seremoni med navn som Kim Kardashian (38), Anna Wintour (69) og Eva Longoria (43) på gjestelisten.

Parets lille hjerteknuser, som har fått navnet Alexis Olympia, har ved flere anledninger blitt avbildet sammen med foreldrene, og for tiden er familien på tre i Australia, der mamma Serena Williams spiller turnering.

Nylig ble de avbildet på en ettermiddagstur i Melbourne i Australia, der tennisturneringen finner sted.

SJARMTROLL: Bildene er tatt i forbindelse med Serena Williams deltakelse i turneringen Australian Open. Foto: Splash News / NTB Scanpix
SJARMTROLL: Bildene er tatt i forbindelse med Serena Williams deltakelse i turneringen Australian Open. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
MOR OG DATTER: Ett år gamle Alexis Olympa så ut til å kose seg med mor og far i Australia. Foto: Splash News / NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Ett år gamle Alexis Olympa så ut til å kose seg med mor og far i Australia. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
UNDER MAMMAS ARM: Tennisstjernen viste stolt frem lille Alexis Olympa som kom til verden i september 2017. Foto: Splash News / NTB Scanpix
UNDER MAMMAS ARM: Tennisstjernen viste stolt frem lille Alexis Olympa som kom til verden i september 2017. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
FAMILIE PÅ TUR: Det lille sjarmtrollet er snart halvannet år gammel. Foto: Splash News / NTB Scanpix
FAMILIE PÅ TUR: Det lille sjarmtrollet er snart halvannet år gammel. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Den sporty familien så ut til å kose seg seg i den australske storbyen, skal vi tolke de nye bildene som nylig har blitt publisert. Bildene viser en aktiv småbarnsfamilie som er på farten, og det virker som at tennisstjernen setter pris på småbarnslivet, til tross for at hun tidligere også har vært åpen om at det har vært svært utfordrende å bli mor.

Dramatisk fødsel

Til tross for at det ser ut til at den lille familien koser seg «down under», har tennisidolet tidligere vært åpen om vanskeligere tider.

Da datteren kom til verden i starten av september 2017, opplevde Serena nemlig store helsekomplikasjoner. Fødselen skal ha vært så dramatisk at tennisstjernen nesten mistet livet.

36-åringen har fortalt at hun hadde et relativt enkelt svangerskap, men at datteren ble født via et hastekeisersnitt, etter at hjerterytmen hennes falt drastisk. Likevel gikk operasjonen fint.

«Før jeg visste ord av det, så lå Olympia i armene mine. Det var den mest fantastiske følelsen jeg noen gang har opplevd i livet mitt. Men bare 24 timer etter fødselen, levde jeg i seks dager i uvisshet», skrev hun på BBCs nettside ifjor.

Serena lider av lungeemboli - en tilstand som gjør at en eller flere arterier i lungene blir blokkert av en blodpropp. Fordi hun har en medisinsk historie med dette problemet, kontaktet hun legene med en gang hun fikk pustevansker.

Brøt sammen mange ganger

Tennisstjernen innrømmet i et intervju med Vogue i fjor at hun følte seg svært langt nede etter fødselen, og at hun flere ganger har vært nær å gi opp.

- Noen ganger føler jeg meg utrolig nedfor, og tenker - jeg klarer ikke dette, fortalte hun, og fortsatte:

- Jeg har brutt sammen så mange ganger at jeg har mistet tellingen. Jeg kan bli så sint på all griningen, men så kommer skyldfølelsen like etterpå. Jeg tenker, hvordan kan jeg føle meg så trist når jeg har en så vakker baby. Følelsene er så sykt intense, sa hun til Vogue.

Paret, som ble forlovet i desember 2016 og som giftet seg året etter, vekket stor oppsikt i forbindelse med datterens ettårsdag i 2018, da de nektet å feire bursdagen hennes.

Under en pressekonferanse i fjor fortalte Serena at de ikke pleide å feire bursdager, og at de derfor heller ikke skulle feire datterens bursdag.

- Olympia feirer ikke bursdager. Vi er i Jehovas vitner. Vi gjør ikke sånt, uttalte tennisstjernen under pressekonferansen, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: - Var på trening da datteren overrasket

Derfor forsvant «Sinna­snekker'n» fra tv-skjermen

Derfor forsvant «Sinna­snekker'n» fra tv-skjermen

- Det var giftig stemning på settet

- Det var giftig stemning på settet

- Beskyldt flere ganger for å være utro

- Beskyldt flere ganger for å være utro

- Khloé vil aldri se Jordyn igjen

- Khloé vil aldri se Jordyn igjen

- Kanskje vi tar en sending nakne

- Kanskje vi tar en sending nakne

Venter sitt første barn

Venter sitt første barn

Feirer med nye bilder av prinsen

Feirer med nye bilder av prinsen

- Brudd etter to år for «Fifty Shades»-stjernen

- Brudd etter to år for «Fifty Shades»-stjernen

Om gravidryktene: - Tydeligvis noe folk ser veldig etter

Om gravidryktene: - Tydeligvis noe folk ser veldig etter

Slik er skandalestjernens gravide 18 år gamle kjæreste

Slik er skandalestjernens gravide 18 år gamle kjæreste

Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder