Silje Norendal:

Viser frem datteren

Silje Norendal og hockeykjæresten har fått en datter.

NYBAKTE FORELDRE: Norendal og kjæresten har fått en datter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
NYBAKTE FORELDRE: Norendal og kjæresten har fått en datter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere snowboardkjører Silje Norendal (27) og hockeykjæresten Alexander Bonsaksen (33) har fått sitt første barn - en jente.

Det røper Norendal i et innlegg på Instagram torsdag kveld.

Jenta har fått navnet Bianca, og kom til verden 8. juni, kommer det frem i innlegget.

Det var i desember i fjor det ble kjent at Norendal la snowboardbrettet på hyllen. Samtidig avslørte hun at hun og kjæresten ventet sitt første barn. Da Se og Hør snakket med Norendal i mai, kunne hun fortelle at graviditeten kom overraskende på.

- Jeg har en lege som har kjent meg lenge, og hun sa at hun ville vi skulle begynne å prøve nå hvis vi ville ha barn. Vi hadde dårlig tid, innrømmet 27-åringen til Se og Hør den gang.

- Ble veldig redd

Legen forklarte situasjonen til Norendal som en slags tidlig overgangsalder. Det var ikke mangel på egg, men andre verdier var veldig dårlige.

- Kroppen min er på en måte eldre enn det jeg egentlig er, sa Norendal.

Hun hadde egentlig planer om å delta i et OL til, og drømte om en olympisk medalje. Så ble ting plutselig satt på hodet.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

- Hvordan var det å få den beskjeden?

- Jeg ble veldig redd og stresset. Jeg gråt i flere timer, og det var tøft ganske lenge, innrømmet den tidligere snowboard-stjernen.

Nytt kapittel

Kongsberg-jenta sa videre at hun og Bonsaksen var forberedt på å begynne prosessen med å fryse ned egg, hvis det skulle vise seg å ta litt tid å bli gravide. Men dét skulle vise seg å ikke bli nødvendig:

- Det skjedde veldig fort, det var nesten litt sånn at jeg tenkte «dette er for lett til å være sant». Men det var det ikke, sa Norendal til Se og Hør i mai.

Norendal forklarte også at hun er svært fornøyd med valget om å gi opp toppidretten for familielivet, og at hun aldri kommer til å angre.

Silje Norendal om undertøy fra Victoria Secret og om å sminke seg før konkurranse, i sammenheng med "4 stjerners middag"-program. Viser også frem nakenbilde av kjæresten. Vis mer

Hun kunne også fortelle at svangerskapet hadde gått greit for seg, men noen plager har det vært.

- I starten følte jeg meg konstant fyllesyk. Da det gikk over gikk det egentlig veldig fint, men nå gleder jeg meg til å bli ferdig med graviditeten, sa hun åpenhjertig, og la til:

- Vi gleder oss til et nytt kapittel i livet, og er veldig takknemlige for at vi får oppleve dette.

LES OGSÅ: Giftet seg i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer