Katy Perry og Orlando Bloom:

Viser frem datteren for første gang

For tre år siden fikk paret sin første datter.

STOLT: Det var en stolt mor som viste frem datteren sin i helgen. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News / SplashNews.com/NTB
STOLT: Det var en stolt mor som viste frem datteren sin i helgen. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News / SplashNews.com/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i 2020 som stjerneparet Katy Perry (39) og Orlando Bloom (46) kunne røpe at de ventet sitt første barn sammen.

- Jeg gleder meg. Vi gleder oss og er lykkelige, og dette er antakelig det lengste jeg har holdt på en hemmelighet. Og jeg liker å fortelle dere alt, men jeg visste at jeg ville fortelle dere det på den beste måten - som er gjennom musikk, sa hun den gang.

I august 2020 meldte datteren sin ankomst, og senere ble det kjent at hun hadde fått tildelt navnet Daisy. Nå viser også småbarnsforeldrene frem datteren for aller første gang. Det melder PageSix.

Til tross for at Perry og Bloom har holdt datteren borte fra rampelyset i tre år, kunne de endelig vise frem Daisy under popstjernens siste konsert i Las Vegas, USA.

VEKKER OPPSIKT: Katy Perry rundet nylig av sitt årelange «residency» i Las Vegas. Nå skaper et klipp fra en av superstjernens siste konserter full forvirring på sosiale medier. Vis mer

Blant publikum var det også flere kjent fjes til stede, deriblant hertuginne Meghan (42), prins Harry (39) og Céline Dion (55).

- Daisy! Jeg elsker deg så mye, ropte den stolte moren fra scenen under lørdagens konsert.

Daisy var ikledd et Minnie Mus-kostyme og store rosa hodetelefoner, og smilte stort til kameraet og vinket til moren som opptrådte på scenen.

- Du er min beste venn. Jeg er så glad for at du er her, fortsatte hun.

Under sangen «Chained to the Rhythm» ble hun sett dansende sammen med far, og flere ivrige fans tok til X, tidligere kjent som Twitter, for å dele det store øyeblikket.

Under konserten hyllet også sangstjernen Bloom for å være «et fantastisk støtteapparat», og forklarte videre at hun valgte å avholde konserter i Las Vegas etter at datteren deres kom til verden i 2020.

Som tidligere nevnt, er Daisy «Dark Horse»-sangerens første barn, mens Orlando Bloom har sønnen Flynn Christopher (13) fra sitt tidligere ekteskap med supermodellen Miranda Kerr (40).

I sin nye bok avslører kronprins Haakon noe han aldri har fortalt før. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

LES OGSÅ: - Naboene tror jeg er gal

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer