Jakob Oftebro:

Viser frem datteren for første gang

- Velkommen til verden, lille røverdatter.

PAPPA: Fredag ble Jakob Oftebro pappa for første gang, da kjæresten Hannah Chocron fødte en jente. Nå deler han det første bildet av seg selv og datteren. Foto: Geir Olsen
PAPPA: Fredag ble Jakob Oftebro pappa for første gang, da kjæresten Hannah Chocron fødte en jente. Nå deler han det første bildet av seg selv og datteren. Foto: Geir Olsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag delte skuespiller Jakob Oftebro (33) den gledelige nyheten om at han og kjæresten Hannah Chocron (26) hadde blitt foreldre for første gang.

På sin private Instagram-profil delte Oftebro et bilde av kjæresten og datteren, og avslørte at de hadde blitt foreldre fredag den 22. februar.

- 22.02 kl. 12 kom verdens fineste jente til verden. Både mor og datter har det bra, og pappa er overlykkelig. Hannah, jeg er så utrolig stolt av deg! Du er det sterkeste, kuleste, vakreste, snilleste, deiligste som finnes. Jeg gleder meg til å dele livet mitt sammen med deg og vår lille jente. Tenk at du har laget henne. Herregud jeg er så glad, skrev Oftebro.

Nå har 33-åringen også delt det første bildet av datteren med de som ikke følger hans private bruker. Mandag publiserte han nemlig et bilde av seg selv og datteren på sin offentlige bruker.

Saken ble først omtalt av TV 2.

Bildet er publisert sammen med et klipp fra filmen «Ronja Røverdatter», og i bildeteksten omtaler han datteren som nettopp «røverdatter».

- 22.02 blir aldri den samme. Mor og datter har det bra og pappa er overlykkelig. Velkommen til verden, lille røverdatter. Du er helt perfekt! Hannah jeg elsker deg og er ubeskrivelig stolt av deg, skriver den nybakte pappaen.

Avslørte babynyhet

Det er bare en snau måned siden Jakob Oftebro bekreftet gladnyheten om familieforøkelsen. Det gjorde han under den danske Zulu Awards 8. feburar.

- Det er fantastisk. Vi er så glade, sa Oftebro, ifølge danske Se og Hør.

- Det er første gang jeg skal bli pappa og jeg gleder meg veldig, la han til.

Vis mer

Bekreftet forholdet

Forholdet mellom Oftebro og Chocron ble bekreftet i fjor sommer, i forbindelse med premieren på oppsetningen av «Peer Gynt» på Gålå. Der spilte førstnevnte i forestillingen sammen med blant andre pappa Nils Ole Oftebro (74).

Overfor Se og Hør fortalte skuespilleren at kjæresten var blant kveldens publikum og at de to hadde vært et par i et år.

TOK MED KJÆRESTEN: I fjor sommer hadde «Peer Gynt» premiere på Gålå, og blant publikum satt kjæresten. Foto: Geir Olsen
TOK MED KJÆRESTEN: I fjor sommer hadde «Peer Gynt» premiere på Gålå, og blant publikum satt kjæresten. Foto: Geir Olsen Vis mer

- Jeg er kjempestolt av Jakob, sa Chocron etter premieren.

Fjorårets «Peer Gynt»-premiere fikk ekstra oppmerksomhet fordi det var første gang Oftebro var tilbake på scenen etter at han, bare noen måneder tidligere, pådro seg alvorlige brannskader i ansiktet etter et uhell på settet til TV-serien «Hamilton» i Sverige.

LES OGSÅ: - Jeg falt for åpenheten hans

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer