Ronaldo:

Viser frem datteren etter dødsbudskapet

Ronaldo skulle i utgangspunktet bli far til tvillinger. Slik ble det ikke.

FORELDRE: Ronaldo og kjæresten Georgina Rodriguez har fått en datter. Foto: Doug Peters/EMPICS URN/NTB
FORELDRE: Ronaldo og kjæresten Georgina Rodriguez har fått en datter. Foto: Doug Peters/EMPICS URN/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager skulle Manchester United-spiller Ronaldo (37) ha vist frem sine seks barn, men det ble bare fem.

Kjæresten Georgina Rodriguez (28) har de siste ni månedene gått gravid med tvillinger, men tidligere denne uken kunne paret dele nyheten om at kun en av babyene kom til verden i livet.

Paret skulle i utgangspunktet få en sønn og en datter, men sønnen måtte si farvel til verden allerede før han fikk sitt første lysglimt.

«Det er med dyp sorg at vi må kunngjøre at vi har mistet vår sønn. Det er den verste følelsen foreldre kan kjenne på. Bare fødselen av datteren vår gir oss styrken til å leve i dette øyeblikket med litt håp og glede», var blant det Ronaldo skrev på Instagram.

Midt i sorgen er det likevel glede, da paret tross alt har blitt foreldre til en frisk liten jente. Torsdag viser de frem familiens nye tilskudd.

SYKT: Cristiano Ronaldos sønn, Cristiano Jr, har fått seg Instagram. Og han har fått over 1 million følgere, på to dager. Vis mer

Deler familiebilde

På et bilde som er delt på Instagram, ser man de nybakte foreldrene sitte sammen med familiens fem barn - inkludert deres nyfødte datter, som er å se i fotballstjernens arm.

Til bildet skriver Ronaldo følgende:

«Hjem, kjære hjem. Gio (Georgina, journ.anm.) og vår lille jente er endelig her sammen med oss. Vi vil takke alle sammen for de snille ordene og handlingene. Støtten deres er veldig viktig og vi har alle følt kjærligheten og respekten dere har for familien vår».

Videre skriver han at det nå er tid for å være takknemlig over det livet de akkurat har ønsket velkommen til verden.

Dette er første gang familien viser frem den lille jenta, som altså skulle hatt en tvillingbror ved sin side.

LES OGSÅ: - Mange mener at jeg har klikket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer