Viser frem bryllupsbildene

Ashley Hebert og «Ungkarskvinnen»-frieren deler bilder fra sin store dag.

DELER KJÆRLIGHETEN MED VERDEN: J.P. Rosenbaum og Ashley Hebert la ikke skjul på forelskelsen da de lot seg fotografere på bryllupsdagen sin nylig. Vielsen fant sted på Langham Hotel i Pasadena, California. Omtrent 125 gjester var til stede, men med di Foto: FameFlynet
DELER KJÆRLIGHETEN MED VERDEN: J.P. Rosenbaum og Ashley Hebert la ikke skjul på forelskelsen da de lot seg fotografere på bryllupsdagen sin nylig. Vielsen fant sted på Langham Hotel i Pasadena, California. Omtrent 125 gjester var til stede, men med di Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor fant Ashley Hebert (28) til slutt lykken med J.P. Rosenbaum (35) i finalen av realityprogrammet «Ungkarskvinnen».

2. desember giftet de seg i Pasadena i California, og ikke overraskende fulgte både TV-kameraer og UsMagazine realityparets store dag.

Denne uken ble noen av bryllupsbildene offentliggjort. De viser vakre Hebert i en skreddersydd kjole fra designeren Randi Rahm, hånd i hånd med jødiske Rosenbaum i smoking og kippa. Det nygifte paret ser svært fornøyde og forelsket ut på bildene.

Ifølge UsMagazine veide slepet til TV-skjønnhetens kjole nesten 20 kilo, og var dekorert med håndlaget perlebroderi. Dermed stod bruden sikkert i stil med forlovelsesringen sin - som har en prislapp på over 300.000 kroner.

Følg Se og Hør på Facebook, Twitter: @se_og_hoer, og Instagram: seoghoer.

Last ned vår gratis mobil-app på iTunes og Google Play, og kjøpe Se og Hør på iPad her.

Har du et tips til oss? Trykk her og du kan bli 25.000 kroner rikere.

LES OGSÅ: - Stolt av mine fem barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer