Jennifer Lopez:

Viser frem brudekjolen

Giftet seg for andre gang.

NYGIFTE: Ben Affleck og Jennifer Lopez er nå mann og kone. Foto: Filippo MONTEFORTE / AFP / NTB
NYGIFTE: Ben Affleck og Jennifer Lopez er nå mann og kone. Foto: Filippo MONTEFORTE / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sist måned ga Jennifer Lopez (53) og Ben Affleck (50) hverandre sine ja i Las Vegas.

- Vi gjorde det. Kjærlighet er vakkert. Kjærlighet er hyggelig. Og det viser seg at kjærligheten er tålmodig. 20 år med tålmodighet, skrev Lopez i en uttalelse ifølge Fox News, og fortsatte:

- Akkurat som vi ønsket. I går kveld fløy vi til Vegas, sto i kø for lisens med fire andre par, alle på vei til verdens brullypshovedstad.

I helgen giftet de seg for andre gang.

NYGIFT: Se den rørende talen Petter Pilgaard holdt for Vendela på den store bryllupsdagen. Video: Tor Lindseth. Vis mer

Den storslåtte bryllupsfeiringen hadde selvsagt en stjernespekket gjesteliste, som også inkluderte parets mangeårige venner. Matt Damon (51) og kona Luciana, regissør Kevin Smith og Pia Miller var blant annet til stede.

Popstjernen hadde på seg en hvit brudekjole fra Ralph Lauren med et langt slør, mens Affleck var ikledd en smoking med hvit jakke og svarte bukser.

Nå viser Lopez frem designerkjolen på sosiale medier.

På sin egen Instagram-profil deler hun dette bildet med sine 220 millioner følgere:

Mens Vogue har postet et av hele den lekre kjolen.

«Gratulerer, Jennifer Lopez og Ben Affleck! Paret feiret bryllupet sitt lørdag 20. august foran familie og venner i hjemmet sitt i Riceboro, Georgia», står det blant annet i bildeteksten.

«Min første store hjertesorg»

Allerede på 2000-tallet var Lopez og Affleck et av Hollywoods heteste par. De var yndlinger blant pressen, som døpte dem til «Bennifer», og forholdet deres skapte ofte store overskrifter i mediene.

Duoen var den gang kjærester i to år, og de rakk også å forlove seg før sjokknyheten kom om at det var slutt mellom dem.

Bare dager før eventyrbryllupet skulle stått i september 2003, kom meldingen om at bryllupet var utsatt, grunnet «stor medieoppmerksomhet».

22. januar 2004 kom pressemeldingen om at «Bennifer» var historie. Ifølge Page Six skrev Lopez følgende om bruddet i boken «True love» fra 2014:

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Det ble slutt mellom Ben og meg akkurat da jeg trodde vi skulle forplikte oss til hverandre for alltid. Det var min første store hjertesorg. Det føltes som om hjertet mitt ble revet ut av brystet».

Likevel giftet hun seg samme år med sangeren Marc Anthony (53), som hun senere fikk tvillingene Emme og Maximilan (14) med.

Men i 2011 gikk ekteskapet i grus. Lopez ble senere sammen med danseren Casper Smart (35), og deretter baseballspilleren Alex Rodriguez (47), som hun også var forlovet med.

«En vakker kjærlighetshistorie»

I 2021 kom meldingen om at forholdet var over, og kort tid senere ble det kjent at Jennifer Lopez og Ben Affleck hadde funnet tilbake til hverandre igjen - 17 år etter at de gjorde det slutt.

Ikke overraskende har gjenforeningen vekket stor interesse både blant fans og i mediene. Og nå åpner tvillingmoren seg om kjærligheten til sin gamle flamme.

SLUTT: Forholdet mellom Kim Kardashian og Pete Davidson skal være over, ifølge en rekke amerikanske medier. Video: Hulu, E-Entertainment, Instagram. Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

- Jeg føler meg så heldig, lykkelig og stolt over å være sammen med ham. Det er en vakker kjærlighetshistorie at vi fikk en ny sjanse, fortalte hun til People i februar.

Videre reflekterte Lopez tilbake på det enorme mediekjøret de opplevde da de var sammen på 2000-tallet, og innrømmet at hun var litt redd for at det skulle bli på samme måte denne gangen også. Følelsene dem imellom var likevel så sterke at de valgte å prøve igjen.

- Vi begge tenkte: «Wow, vi er så lykkelige og vi ønsker ikke at noe av det skal ødelegge for oss igjen». Vi er eldre nå, vi er smartere, vi har mer erfaring, vi er på annerledes plasser i livene, vi har barn og vi må være veldig bevisste på disse tingene. Vi ønsker å beskytte oss fordi dette er en utrolig vakker tid for oss alle.

LES OGSÅ: Isabel Raad avslører hvem som gjorde det slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer