SUPERPAR: Miranda Kerr og Evan Spiegel giftet seg i slutten av mai. Nå er de første bildene fra det eksklusive bryllupet dukket opp. Foto: NTB scanpix
SUPERPAR: Miranda Kerr og Evan Spiegel giftet seg i slutten av mai. Nå er de første bildene fra det eksklusive bryllupet dukket opp. Foto: NTB scanpixVis mer

Miranda Kerr:

Viser frem brudekjolen for første gang

Supermodell Miranda Kerr og Snapchat-gründer Evan Spiegel hadde et drømmebryllup.

(Seoghør.no): Det har i månedsvis gått ubekreftede rykter om at superparet bestående av Miranda Kerr (34) og Evan Spiegel (27) har giftet seg i all hemmelighet. De har begge holdt tett om bryllupet, men i denne månedens utgave av Vogue kommer sannheten frem.

Den verdenskjente fotografen Patrick Demarchelier, som ofte samarbeider med den anerkjente motebibelen, var nemlig til stede i det ekstravagante bryllupet.

Resultatet ble flere bilder og et stort intervju med paret i bladet, fra bryllupet som «kun» hadde 45 gjester.

Kjoledrøm

Dette er også første gang fansen får et glimt av superstjernens kjole, spesiallaget for anledningen. Den var signert Dior, og er av såkalt haute couture-kvalitet.

- Jeg kunne ærlig talt ikke ha sett for meg en vakrere brudekjole, sier Kerr til magasinet, som Daily Mail igjen har gjengitt på sine nettsider.

Thank you Maria Grazia Chiuri and @dior for creating my dream wedding dress ✨❤️🙏🏻😍

Et innlegg delt av Miranda (@mirandakerr)

Kjolen ble designet av Diors kunstneriske direktør Maria Grazia Chiuri, som de siste månedene har fått mye skryt for arbeidet sitt. Den var inspirert av Grace Kelly, som brukte en lignende kjole i 1956 da hun giftet seg med Monacos prins Rainier.

Miranda er ikke i tvil om at hun i sine yngre dager kunne kle seg litt villere enn hva hun gjør nå. Hun har nå bestemt seg for å bli mer klassisk i klesveien, og har latt seg inspirere av besteforeldrene sine. Det er spesielt bestemoren hennes som fungerer som inspirasjonskilde.

Such a magical day 😍❤️😍

Et innlegg delt av Miranda (@mirandakerr)

- Hun er 80 og ser veldig fin ut. Fine bukser, en hvit bluse, et skjerf og litt hæler, forteller modellen om bestemoren.

Mirandas bryllupskjole, som trolig kostet flere hundre tusener av kroner, var utsmykket med liljer. På hodet hadde bruden et tradisjonelt slør og en perle-tiara, laget av Stephen Jones.

Under flere av bildene, som stjernen selv har lagt ut på Instagram, renner kommentarene inn. Flere kaller kjolen det vakreste de har sett, mens andre bruker anledningen til å gratulere det forelskede paret.

Intimt

Bryllupet fant sted hjemme hos paret i Los Angeles i slutten av mai, og ifølge People ble bryllupsgjestene skysset til begivenheten i biler med mørke vinduer.

Og selv om Evan Spiegel er verdt mange milliarder kroner, ifølge Forbes, var vielsen i en temmelig beskjeden og privat skala.

Brudens familie fløy til den amerikanske filmbyen fra Australia for å være til stede på den store dagen, ifølge UsWeekly.

✨❤️✨

Et innlegg delt av Miranda (@mirandakerr)

Ifølge People foregikk forberedelsene til bryllupet i bakhagen hjemme hos paret, i den velstående Los Angeles-bydelen Brentwood.

Duoen kjøpte ifølge TMZ den felles eiendommen for 12 millioner dollar - om lag 100 millioner kroner - i fjor.

Og selv om paret valgte en noe nedtonet markering sammenlignet med visse andre kjendisbryllup, var det hele trolig planlagt til minste detalj.

- Til å være et lite bryllup, har produksjonen vært enorm. Vielsen og mottakelsen er intime, men overdådig og smakfullt. Miranda har vært veldig involvert. Hun har veldig god smak og visste akkurat hva hun ønsket seg, sa en kilde til People.

STOR EIENDOM: Miranda Kerr og Evan Spiegel giftet seg på sin egen, svindyre eiendom. Det private vaktholdet rundt bryllupet var svært strengt. Foto: Splash News/ NTB scanpix
STOR EIENDOM: Miranda Kerr og Evan Spiegel giftet seg på sin egen, svindyre eiendom. Det private vaktholdet rundt bryllupet var svært strengt. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Traff kjærligheten

Spiegel, som også er omtalt som en av verdens kjekkeste milliardærer, har hatt hell i kjærligheten. I tillegg til at han angivelig skal ha hatt flere stevnemøter med kjente popartister og modeller, skjøt han i 2015 «gullfuglen».

Han ble sammen med Miranda, og i fjor sommer offentliggjorde de to at de skulle gifte seg. Kerr annonserte forlovelsen med et tydelig Snapchat-inspirert innlegg på Instagram.

MODELL: Sammen med Behati Prinsloo lanserte undertøysengel Miranda Kerr Victoria's Secrets nye bh-kolleksjon «Fabulous Collection» i 2013. Der snakket hun om hvordan hun balanserer mammarollen og modellyrket. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Paret møtte hverandre for første gang på en Louis Vuitton-middag i New York i 2014, og i juni året etter begynte de å date.

I et intervju med Net-a-porter i fjor fortalte Miranda at aldersforskjellen mellom henne og Spiegel slett ikke er en utfordring - snarere tvert imot.

- Han er 25, men han oppfører seg som om han er 50. Han er ikke ute og fester. Han går på jobb og kommer hjem etterpå. Vi går ikke ut. Vi vil heller være hjemme, spise middag og legge oss tidlig, avslørte hun, og la til:

- På noen områder så føles han som en yngre mann. Jeg har virkelig fått det beste av to verdener.

LES OGSÅ: Derfor sluttet prinsesse Diana å bruke hansker