Brooke Shields:

Viser frem bikinikroppen

- Du er hottere enn de fleste 24-åringer.

HOLDER SEG GODT: I mai fyller skuespilleren 53 år gammel. Likevel holder hun seg utrolig godt. Foto: NTB Scanpix
HOLDER SEG GODT: I mai fyller skuespilleren 53 år gammel. Likevel holder hun seg utrolig godt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og hør): På 1980-tallet var Brooke Shields (52) et av Amerikas største sexsymbol etter sine reklamekampanjer for Calvin Klein-jeans og rollen i «Den blå lagune».

Nesten 40 år etter gjennombruddet som skuespiller og barnemodell viser den flotte Hollywood-stjernen at hun fremdeles holder seg fantastisk godt.

De siste dagene har Shields tilbrakt på ferie i solen hvor hun har kost seg på stranden, og mandag postet hun et bikinibilde av seg selv på Instagram.

«Bikini-liv i paradis,» skrev hun under dette bildet hvor hun viser frem en misunnelsesverdig veltrent kropp både forfra og bakfra.

Og fansens tilbakemeldinger har ikke latt vente på seg.

- Du er hottere enn de fleste 24-åringer, skryter brukeren kcshortness under bildet.

- Jeg har vært fan av deg i årevis!! Jeg fyller 57 år om noen måneder og selv om jeg kanskje ikke ser slik ut i ansiktet, så kunne jeg aldri i livet vist meg frem i bikini!! Fantastisk Brooke!! skriver dyltrabambi.

- Du ser ut perfekt trent og sunn ut! Det er altfor mange syltynne modeller i disse dager. Du så aldri sykt tynn ut da modellkarrieren din var på topp, mener angelsea112.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer