Catherine Zeta-Jones:

Viser frem bikinikroppen

- Du har en kropp til å dø for, skryter fansen.

LYKKELIG FAMILIE: Her er filmstjernen sammen med ektemannen Michael Douglas, datteren Carys og sønnen Dylan på ferie i jula 2017. Foto: Instagram/Catherine Zeta-Jones
LYKKELIG FAMILIE: Her er filmstjernen sammen med ektemannen Michael Douglas, datteren Carys og sønnen Dylan på ferie i jula 2017. Foto: Instagram/Catherine Zeta-Jones Vis mer
Publisert

(Se og hør): Det kan virke som om Hollywood-stjernen Catherine Zeta-Jones (48) nyter late dager på ferie.

De siste dagene har skuespilleren nemlig delt flere solfylte bilder med fansen på sosiale medier, og onsdag overrasket den spreke tobarnsmoren også med et flott bikinibilde.

«God morgen,» skrev hun som tekst sammen med en kysse-emoji til dette bildet:

Morning😘

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Zeta-Jones mottok raskt en rekke kommentarer for sin veldreide figur.

- Du har en kropp til å dø for, skryter tinakris_jewlery.

- God morgen, vakre dame. Fin utsikt, skriver augusto.rodriguez24.

- Thigh gap. Slå den Beyonce! deler jlsalleyboy.

- Fin rumpe, mener rihp1980.

- Du ser fantastisk ut! Hva slags trening triver du med?, spør bhakti_47.

Saken fortsetter nedenfor.

Tangled up in blue🦋

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Hevnet seg på paparazzi-fotografer

For et par år siden ferierte «Ocean's Twelve»-stjernen i Mexico sammen med ektemannen Michael Douglas (73) og barna Dylan (17) og Carys (14). Den gangen valgte hun også å dele bikinibilder på Instagram.

Dette skjedde derimot under litt andre omstendigheter.

Etter at frekke paparazzi-fotografer tok bilder av den mørke skjønnheten på stranda - uten å spørre om lov først - valgte hun selv å poste sine egne bikinibilder for at å gjøre det vanskelig for dem å selge bildene videre.

- Jeg er forbanna på paparazzi-fotografen som tok bilde av rumpa mi, derfor deler jeg dette bildet mannen min har tatt av rumpa mi i stedet, skrev hun under dette bildet hvor hun poserer lekent foran kamera:

Fant tilbake til hverandre

Douglas og Zeta-Jones har i dag vært gift i over 17 år, men gikk gjennom en tøff periode i 2013 som resulterte i at de gikk fra hverandre en kort periode.

Bruddet kom like etter at Catherine hadde innrømmet at hun var bipolar, Michael hadde kjempet mot kreftsykdom, og sønnen hans Cameron (38) ble dømt til fem års fengsel for narkotikaforbrytelser.

Duoen klarte imidlertid å jobbe seg gjennom problemene, og fant tilbake til hverandre, og i dag virker ekteskapet deres sterkere enn noensinne.

48-åringen har tidligere uttalt at hun synes folk i dag gir altfor lett opp når det kommer til å kjempe for kjærligheten.

- Man må prøve å holde gnisten ved like. Det er en lang vei å gå, men jeg synes folk i dag kaster inn håndkleet og gir opp ekteskap altfor tidlig.

- Man må gi alt man har i stedet for å gi opp så fort det første problemet dukker opp. Fordi det blir garantert ikke det siste problemet. Det kommer mange flere på veien, sa hun til Good Housekeeping i 2016.

LES OGSÅ: Slik slår Selena Gomez tilbake mot kroppskritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer