Catherine Zeta-Jones:

Viser frem bikinikroppen for å terge papparazzi-fotografer

- Jeg er forbanna, raser skuespilleren etter hendelsen.

EN HJELPENDE HÅND: Catherine Zeta-Jones ble forbanna da hun ble snikfotografert på ferie. Ektemannen Michael Douglas ga henne en hjelpende hånd. Foto: NTB Scanpix
EN HJELPENDE HÅND: Catherine Zeta-Jones ble forbanna da hun ble snikfotografert på ferie. Ektemannen Michael Douglas ga henne en hjelpende hånd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Hollywood-paret Catherine Zeta-Jones (47) og Michael Douglas (72) koser seg for tiden på ferie i solfylte Mexico sammen barna Dylan (16) og Carys (13).

Men et skår i familieidyllen kom da frekke paparazzi-fotografer tok bilder av den mørke skjønnheten i bikini på stranda - uten å spørre om lov først.

Nå har «Zorro»-stjernen tatt saken i egne hender.

For at fotografene skal slite med å få solgt bildene de tok av henne, kom skuespilleren dem i forkjøpet med å poste sine egne bikinibilder på sosiale medier.

- Jeg er forbanna på paparazzi-fotografen som tok bilde av rumpa mi, derfor deler jeg dette bildet mannen min har tatt av rumpa mi i stedet, skriver hun under dette bildet hvor hun poserer lekent foran kamera:

Pissed the paparazzi photographed my ass, thus sharing the photographs my husband took of my ass. Always a better option for viewing 😉.

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Fant tilbake til hverandre

Ringreven Douglas ser ut til å være glad i å ta bilder. På sin Facebook-side har han nemlig delt både et selfie og en vakker solnedgang med fansen.

- Gir min takknemlighet og tilbringer kalkundagen med familien i vakre Mexico. Ha en fin Thanksgiving!!! ønsker han følgerne sine.

Douglas og Zeta-Jones har i dag vært gift i 16 år, men gikk gjennom en tøff periode i 2013 som resulterte i at de gikk fra hverandre en kort periode.

Bruddet kom like etter at Catherine hadde innrømmet at hun var bipolar, Michael hadde kjempet mot kreftsykdom, og sønnen hans Cameron (37) ble dømt til fem års fengsel for narkotikaforbrytelser.

Duoen klarte imidlertid å jobbe seg gjennom problemene, og fant tilbake til hverandre, og i dag virker ekteskapet deres sterkere enn noensinne.

I februar uttalte også 47-åringen at hun synes folk i dag gir altfor lett opp når det kommer til å kjempe for kjærligheten.

- Man må prøve å holde gnisten ved like. Det er en lang vei å gå, men jeg synes folk i dag kaster inn håndkleet og gir opp ekteskap altfor tidlig.

- Man må gi alt man har i stedet for å gi opp så fort det første problemet dukker opp. Fordi det blir garantert ikke det siste problemet. Det kommer mange flere på veien, sa hun til Good Housekeeping.

LYKKELIG FAMILIE: Her er Michael og Catherine sammen med barna Dylan og Carys. Michael har også den voksne sønnen Cameron fra et tidligere ekteskap. Foto: NTB Scanpix.
LYKKELIG FAMILIE: Her er Michael og Catherine sammen med barna Dylan og Carys. Michael har også den voksne sønnen Cameron fra et tidligere ekteskap. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: - Ny familienedtur for Brad Pitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer