Catherine Zeta-Jones:

Viser frem bikinikroppen for å terge papparazzi-fotografer

- Jeg er forbanna, raser skuespilleren etter hendelsen.

EN HJELPENDE HÅND: Catherine Zeta-Jones ble forbanna da hun ble snikfotografert på ferie. Ektemannen Michael Douglas ga henne en hjelpende hånd. Foto: NTB Scanpix
EN HJELPENDE HÅND: Catherine Zeta-Jones ble forbanna da hun ble snikfotografert på ferie. Ektemannen Michael Douglas ga henne en hjelpende hånd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: Hollywood-paret Catherine Zeta-Jones (47) og Michael Douglas (72) koser seg for tiden på ferie i solfylte Mexico sammen barna Dylan (16) og Carys (13).

Men et skår i familieidyllen kom da frekke paparazzi-fotografer tok bilder av den mørke skjønnheten i bikini på stranda - uten å spørre om lov først.

Nå har «Zorro»-stjernen tatt saken i egne hender.

For at fotografene skal slite med å få solgt bildene de tok av henne, kom skuespilleren dem i forkjøpet med å poste sine egne bikinibilder på sosiale medier.

- Jeg er forbanna på paparazzi-fotografen som tok bilde av rumpa mi, derfor deler jeg dette bildet mannen min har tatt av rumpa mi i stedet, skriver hun under dette bildet hvor hun poserer lekent foran kamera:

Fant tilbake til hverandre

Ringreven Douglas ser ut til å være glad i å ta bilder. På sin Facebook-side har han nemlig delt både et selfie og en vakker solnedgang med fansen.

- Gir min takknemlighet og tilbringer kalkundagen med familien i vakre Mexico. Ha en fin Thanksgiving!!! ønsker han følgerne sine.

Douglas og Zeta-Jones har i dag vært gift i 16 år, men gikk gjennom en tøff periode i 2013 som resulterte i at de gikk fra hverandre en kort periode.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer