Sienna Miller:

Viser frem babymagen

Vekker oppsikt med klesvalg.

SMILER: Sienna Miller bar et stort smil og et oppsiktsvekkende antrekk på rød løper. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB
SMILER: Sienna Miller bar et stort smil og et oppsiktsvekkende antrekk på rød løper. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB Vis mer
Publisert

Den britiske filmstjernen Sienna Miller (41) er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere og har vunnet en rekke priser for sine prestasjoner på lerretet.

Nå er 41-åringen gravid med sitt andre barn - forøvrig hennes første med kjæresten, den 26 år gamle skuespilleren Oli Green.

Graviditeten ble kjent i august, da Miller ble observert i bikini med en voksende mage da hun og kjæresten var på ferie i Ibiza.

Nå legger Miller på ingen måte skjul på babymagen.

VEKKER OPPSIKT: Antrekket Sienna Miller bar, fikk trolig flere til å kikke en ekstra gang. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB
VEKKER OPPSIKT: Antrekket Sienna Miller bar, fikk trolig flere til å kikke en ekstra gang. Foto: Doug Peters/EMPICS/NTB Vis mer

Da hun ankom Vouge World 2023 i London, var hun iført et stort, hvitt skjørt og en matchende magetopp, og beholdt magen bar på løperen.

BURSDAG: Kevin Lauren hadde bursdag under innspillingen av «71 grader nord - kjendis», og fikk en spesiell bursdagsgave i teltet. Video: Rød Løper/TVNorge/Discovery+ Vis mer

Mote- og skjønnhetsekspert i KK, Ida Elise Eide Einarsdóttir forteller til Se og Hør at det ikke er noe nytt at superstjerner viser frem gravidmagen.

- Å vise frem gravidmagen er nærmest blitt en trend, sier hun og fortsetter:

- Hvem kan vel glemme Beyoncés kunngjørelse eller Rihannas mange gravidantrekk som satte fyr på nettet. Hun har jo på mange måter endret vårt syn på gravidmote, og har bidratt til å normalisere det ved å bruke klær som ikke bare viser den voksende magen, men også fremhever den.

Videre understreker mote- og skjønnhetseksperten at trenden ikke betyr at man «må» vise frem magen under graviditet.

«NAKED ATTRACTION FINLAND»: Jobben til Melissa gjør at hun har vanskeligheter for å finne seg kjæreste. Nå prøver hun lykken å TV. Video: Discovery + Vis mer

- Man skal ikke føle seg presset til å «måtte» vise frem gravidmagen på denne måten hvis man synes det er ukomfortabelt. Når det er sagt så handler dette kanskje ikke så mye om mote eller klær, men mer en slags endring av folks oppfattelse.

På Instagramkontoen «@checkthetag» er det flere fans som har uttrykket sine tanker om det oppsiktsvekkende antrekket.

«Hun eier antrekket, for å være ærlig», skriver en, mens en annen skriver:

«Jeg virkelig elsker dette».

En tredje er mer i tenkeboksen:

«Jeg er ikke sikker på hva jeg føler om antrekket, men jeg elsker virkelig at hun har den kjekke unge kjæresten og en baby på vei».

LES OGSÅ: Ekspert reagerer: - Bare trist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer