Kaley Cuoco:

Viser frem babymagen

- Nå er det snart på tide.

TO BLIR TRE: Stjerneparet Kaley Cuoco og Tom Pelphrey skal bli foreldre. Foto: Jordan Strauss/Invision for the Television Academy/AP Images/NTB
TO BLIR TRE: Stjerneparet Kaley Cuoco og Tom Pelphrey skal bli foreldre. Foto: Jordan Strauss/Invision for the Television Academy/AP Images/NTB Vis mer
Publisert

I fjor vår avslørte «The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco (37) at hun hadde funnet lykken med skuespillerkollegaen, Tom Pelphrey (40) - kjent fra blant annet Netflix-serien «Ozark».

Og få måneder senere annonserte det nyforelskede paret at de ventet sitt første barn sammen.

«Baby-jente Pelphrey kommer i 2023. Føler meg mer enn velsignet og er helt i himmelen», delte Cuoco i oktober med sine nesten åtte millioner Instagram-følgere.

Nå begynner terminen å nærme seg med stormskritt, og søndag viste Cuoco frem sin stadig voksende babymage til fansen på sosiale medier.

37-åringen, som ikke har barn fra før av, har ved flere anledninger tidligere fortalt at hun er svært glad i dyr, og på bildet hvor hun stolt viser frem magen er hun også omringet av sine firbente venner.

«Venter bare på at deres menneskelige søster skal ankomme», har den vordende moren skrevet som tekst.

Flere av kjendisvennene har kommentert under innlegget.

«Vakker familie. Jeg er så spent på deres vegne. Du kommer til å bli den beste mammaen», skryter «Charmed»-stjernen Alyssa Milano (50).

«Nå er det snart på tide», påpeker komiker Whitney Cummings (40).

«Du er vakker», mener artisten Jewel (48).

BABY I BAKSETET: På vei til sykehuset forstår Gabriela Correia (33) at hun ikke rekker fram i tide. Video: Instagram (Gabrielcorreiaw/Deborahghelman). Reporter: Håvard T-L Knutsen. Vis mer

To brutte ekteskap

Kjærlighetslivet til Cuoco har ikke bare vært enkelt.

Et halvt år før det ble kjent at Cuoco hadde blitt sammen med Pelphrey, skilte hun seg fra ektemannen Karl Cook (32). De hadde da vært gift i tre år.

«Til tross for dyp kjærlighet og respekt for hverandre, så har vi innsett at våre nåværende veier har tatt oss i ulike retninger», sa skuespilleren blant annet i en uttalelse til People den gangen.

Hun har tidligere også vært gift med tennisspilleren Ryan Sweeting (35). Det ekteskapet varte kun 21 måneder.

- Jeg kommer aldri til å gifte meg igjen, uttalte hun i et intervju kort tid etter den siste skilsmissen.

LES OGSÅ: Vokste opp med seks søsken: - Null privatliv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer