Gigi Hadid:

Viser frem babymagen

Fansen fikk endelig et lite glimt av supermodellens voksende mage.

VOKSENDE MAGE: Supermodellen Gigi Hadid og artist Zayn Malik venter sitt første barn sammen. Nå viser den kommende moren frem magen for første gang. Foto: NTB Scanpix
VOKSENDE MAGE: Supermodellen Gigi Hadid og artist Zayn Malik venter sitt første barn sammen. Nå viser den kommende moren frem magen for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april kunne en rekke amerikanske medier melde at supermodellen Gigi Hadid (25) og den tidligere «One Direction»-sangeren Zayn Malik (27) ventet sitt første barn sammen. Den gang forble de kommende foreldrene tause.

Hadids modellmor, Yolanda Hadid (56), bekreftet imidlertid graviditeten på nederlandsk tv, bare kort tid etter at ryktene først begynte å svirre. Hun kunne da røpe at hun gledet seg stort til å bli bestemor.

Siden den gang har paret forholdt seg nokså private rundt graviditeten, og for inntil én dag siden hadde hverken fans eller følgere fått se den voksende babymagen med egne øyne.

Det var imidlertid helt til supermodellen holdt en livesending på Instagram onsdag denne uken, der hun stolt kunne vise frem deler av magen.

Ifølge blant andre Harpers Bazaar venter paret angivelig en liten jente, og hun er ventet å komme til verden i september.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

- Her er magen, alle sammen

Flere av følgerne har reagert på at de hittil ikke har kunnet se babymagen, og i livesendingen forteller den kommende moren at alt handler om vinkler og klesvalg.

- Alle sier: «Åh, du så ikke gravid ut i den jumpsuiten fra forrige livesending». Det er fordi fra denne vinkelen (rett forfra journ.anm.) kommer jeg til å se normal ut, sier 25-åringen mens hun løfter opp skjorta, og fortsetter:

VISER MAGEN: Gravide Gigi Hadid viste frem deler av den voksende magen under en livesending på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram
VISER MAGEN: Gravide Gigi Hadid viste frem deler av den voksende magen under en livesending på Instagram. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

- Grunnen til at jeg sier det er annerledes er fordi... her er magen, alle sammen. Altså, den er her. Det er bare at forfra er det annerledes. Skjønner dere hva jeg mener?

I en twitter-melding signert britiske Vogue, der overskriften var «Gigi Hadid avslører hvordan hun skjuler graviditeten», var det snakk om at ovennevnte jumpsuit ble brukt for å gjemme magen. Det fikk Hadid til å kritisere motemagasinet.

- Skjule? Jeg sa at i en stor jumpsuit er front og sideperspektivet to visuelt forskjellige historier - ikke at jeg gjorde det med vilje eller at jeg ville skjule noe. Vil være stolt og lykkelig av å dele når jeg føler for det, takk.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Gravid midt i en pandemi

Videre i livesendingen forteller supermodellen at hun ikke har forsøkt å skjule graviditeten med vilje, men at det er langt viktigere ting som foregår i verden for øyeblikket.

- Jeg er takknemlig for de positive kommentarene og spørsmålene, og jeg vil la dere vite at vi alle har det bra og er trygge. Alt står bra til, og jeg elsker dere. Jeg setter virkelig pris på deres positive kommentarer, sier hun, og legger til:

- Åpenbart så tror jeg mange er forvirret over at jeg ikke deler mer, men altså, jeg er gravid midt i en pandemi. Selvsagt er ikke graviditeten min den viktigste tingen som foregår i verden.

25-åringen påpeker også at hun har sørget for å ta masse bilder av babymagen, som hun sender rundt til venner og familie for å dokumentere det hele.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Dagbladet at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

Planer ble endret

Det var under et intervju på Jimmy Fallons talkshow at modellen omsider bekreftet nyheten om at hun og kjæresten ventet sitt første barn sammen.

Der kunne hun også fortelle at hun og Malik egentlig hadde planer om å avsløre nyheten på egne premisser, men at planene ble endret.

- Selvsagt skulle vi ønske at vi kunne kunngjort det på våre egne betingelser, men vi er veldig begeistret, lykkelige og takknemlige for alles lykkeønskninger og støtte, sa hun.

Modellen har vært i et av-og-på-forhold med den tidligere «One Direction»-stjernen siden 2015. Etter at de fant tilbake til hverandre rundt nyåret, var det altså kort vei til babylykke for paret.

LES OGSÅ: Full forvirring rundt forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer