Viser frem babymagen i reklamefilm

I en reklamevideo hennes egen hudpleieserie, «Kora», kan man tydelig se en liten kul på modellens mage...

BABYMAGE: I en reklamefilm for Miranda Kerrs egen hudpleieserie, «Kora», kan man tydelig se en liten kul på modellens mage, mens hun praktiserer yoga. Foto: All Over Press
BABYMAGE: I en reklamefilm for Miranda Kerrs egen hudpleieserie, «Kora», kan man tydelig se en liten kul på modellens mage, mens hun praktiserer yoga. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Supermodellen Miranda Kerr (27) giftet seg i all hemmelighet, og holdt de gledelig nyhetene om at hun ventet barn for seg selv så lenge hun bare kunne. Men etter at nyheten ble bekreftet, vier hun seg gjerne frem - med sin lille babymage.

I august bekreftet «Victorias Secret»-modellen og hennes ektemann Orlando Bloom (33) at de ventet barn. Kerr er nå fire måneder på vei, og viser frem sin lille babymage for første gang.

I en reklamefilm hennes for egen hudpleieserie, «Kora», kan man tydelig se en liten kul på Mirandas mage, mens hun praktiserer yoga.

Mens vi «vanlige dødelige» hadde vært ganske så fornøyd med å ha Mirdandas figur fire måneder på vei, er den lille kulen på magen en stor kontrast til hennes ellers så slanke kropp, skriver DailyMail.

Likevel ser det ut til at den australske supermodellen følger i sin tidligere «Victorias Secret»-kollega, Gisele Bundchen (30), sine fotspor når det gjelder å opprettholde sin misunnelsesverdige figur gjennom graviditeten.

I reklamefilmen snakker Kerr om sin dydige livsstil, og sitt eget skjønnhetsserie av organiske produkter, «Miranda Kerr`s Organic Life With Kora». 

- Vi kan velge å tilføre kroppen vår næringsstoffer gjennom å spise organisk mat. Jeg lever i en av verdens travleste byer, og jeg reiser konstant. Jeg har valgt å skape min egen organiske livsstil, og uansett hvor jeg befinner meg i verden kan jeg ha denne livsstilen.

Både Miranda og «Pirates of the Carribean»-stjernen Orlando, er begge opptatt av å leve organisk.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Ja, jeg er gravid