Khloé Kardashian og graviditeten:

Viser frem babymagen i bare undertøyet

Reality-stjernen får ikke nok av å vise frem magen sin.

OVERRASKET FANSEN: Høygravide Khloé Kardashian kan føde når som helst i disse dager. Onsdag viste hun frem babymagen i bare undertøyet, til fansens store begeistring. Foto: Splash News/ NTB scanpix
OVERRASKET FANSEN: Høygravide Khloé Kardashian kan føde når som helst i disse dager. Onsdag viste hun frem babymagen i bare undertøyet, til fansens store begeistring. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Khloé Kardashian (33) og kjæresten Tristan Thompson (27) venter sitt første felles barn når som helst, men den vordende moren er fortsatt svært aktiv på sosiale medier.

På Instagram har hun vært opptatt med å promotere sin nye kolleksjon med svangerskapsvennlige plagg, men onsdag valgte hun derimot å overraske fansen med et mer dristig bilde.

Der viser hun frem babymagen sin kun iført sort blondeundertøy og en morgenkåpe som er drapert rundt armene hennes.

Saken fortsetter nedenfor.

📸 @sashasamsonova

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Det flotte sort-hvitt-fotografiet hadde høstet drøyt 1,6 millioner likerklikk og over 9000 kommentarer kun et par timer etter at Khloé publiserte det.

Og i bildets kommentarfelt strømmer det inn med rosende kommentarer fra følgerne, som mener at Khloé ser «vakker ut», er en «inspirasjon» og at hun kommer til å bli «en super mamma».

Saken fortsetter under bildet.

I LOS ANGELES: Khloé Kardashian avbildet ute i L.A. den 7. mars, en drøy uke før hun vendte nesen mot Cleveland og kjæresten. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
I LOS ANGELES: Khloé Kardashian avbildet ute i L.A. den 7. mars, en drøy uke før hun vendte nesen mot Cleveland og kjæresten. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Skal føde i Cleveland

I løpet av svangerskapet har imidlertid Khloé måttet tale kritikk i sosiale medier for mange forskjellige ting hun har foretatt seg de siste månedene.

Da hun reiste til Japan sammen med søstrene Kim (37) og Kourtney Kardashian (38) nylig, den gang hun var åtte måneder på vei, var det ifølge australske ELLE flere som reagerte.

I TOKYO: Kim, Kourtney og Khloé Kardashian tok alle turen til Tokyo, Japan i slutten av februar. Foto: Splash News/ NTB scanpix
I TOKYO: Kim, Kourtney og Khloé Kardashian tok alle turen til Tokyo, Japan i slutten av februar. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Nå har Khloé derimot bestemt seg for å bli på ett og samme sted til fødselen er vel overstått. Det skriver UsWeekly.

Ifølge en kilde ankom hun nemlig Cleveland i delstaten Ohio, der kjæresten Tristan spiller for basketballaget Cleveland Cavaliers, torsdag forrige uke.

Tidligere i svangerskapet har Khloé flydd mellom Cleveland og hjembyen Los Angeles, men nå har hun altså slått seg til ro i parets hjem i førstnevnte by. Her skal duoen vente i spenning på den lille jenta i TV-stjernens mage.

Det var i en episode av «Keeping Up With the Kardashians» i februar, at Khloé Kardashian avslørte planen sin rundt fødselen.

Da røpet hun at legen hennes skal fly til Cleveland og forløse babyen der.

Storm i sosiale medier

Det ferske Instagram-bildet til høygravide Khloé - der hun poserer med hånden under babykulen sin - beviser for øvrig nok en gang at hun ikke bryr seg om kritikken som er blitt rettet mot henne den siste tiden.

33-åringen er nemlig blitt kritisert for en så banal ting som å at hun holder mye på babymagen sin - noe hun valgte å slå hardt tilbake mot. Det gjorde Khloé i et innlegg på Twitter:

«Folk mener så mye om kulen min. Jeg har valgt å holde rundt den fordi den er MIN. Jeg har ventet på dette VELDIG korte øyeblikket i mange år. Jeg har kun et par måneder å nyte denne fasen i livet mitt, så jeg vil ta på kulen min, og elske den så mye som jeg selv velger. Mamma elsker deg, baby!» skrev hun.

Også reality-stjernens treningsvaner under svangerskapet har vært gjenstand for kritikk, ettersom mange mener at det ikke er bra å trene når man er så mange måneder på vei.​

SNAKKER UT: Reality-stjerna, som venter sitt første barn denne våren, har holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. Onsdag 3. januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Kommentarene og bemerkningene ble såpass mange at Khloé Kardashian igjen slo tilbake mot kritikerne Twitter:

- Til dere som plutselig tror at dere er leger. MIN lege og jeg har en god dialog, og mine treningsøkter er godkjent og høyst anbefalt. Takk, barn! Ikke få meg til å slutte å dele ting, skrev hun - og lenket til en nettside som forklarer hvorfor trening under svangerskapet skal være bra for en.

LES OGSÅ: - Derfor har Khloé dårlig samvittighet for graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer