Rosie Huntington-Whiteley:

Viser frem babyen

Og fødselsgave fra familien Beckham.

TRE BLE FIRE: Stjerneduoen Jason Statham og Rosie Huntington-Whiteley ble foreldre for andre gang i februar. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
TRE BLE FIRE: Stjerneduoen Jason Statham og Rosie Huntington-Whiteley ble foreldre for andre gang i februar. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I fjor sommer avslørte stjerneparet Rosie Huntington-Whiteley (34) og Jason Statham (54) at de ventet sitt andre barn.

Fra før av har de sønnen sønnen Jack Oscar (4 1/2).

Sist måned, samme dag som Kylie Jenner (24) også ble mor for andre gang, fødte Huntington-Whiteley en liten jente. Det røpet hun til fansen på Instagram.

«Isabella James Statham 2.2.22», lød teksten den nybakte moren skrev sammen med et bilde av en babyseng. Her kunne man også få et lite glimt av den datterens hånd.

Babygaver

Nylig viste modellen frem flere bilder av sin lille prinsesse.

Det er i en bildekarusell at vesle Isabella dukker opp på tre av bildene. Ansiktet hennes er riktig nok utelatt, men man får se babyen i ulike antrekk, som muligens kan være gaver i forbindelse med fødselen.

«BABYÅRET 2021»: Selv om den siste tiden har vært preget av pandemien, er det en del kjendiser som har brukt tiden på å gå gravide. Video: Rød Løper Vis mer

Et av bildene viser også en gavepakke med babyklær fra familien Beckham. På kortet står det nemlig følgende:

«Kjære Rosie og Jason. Gratulerer med fødselen av Isabella James. Vi er så glade på deres vegne. Kjærlig hilsen David, Victoria, Brooklyn, Romeo og Harper».

Bryllup ingen prioritet

Huntington-Whiteley og «Snatch»-stjernen har vært kjærester i over 11 år og forlovet siden 2016. Duoen er kjent for å verne godt rundt privatlivet sitt. Til tross for at modellen noen ganger har postet bilder av sønnen Jack på sosiale medier, så skjuler hun alltid fjeset hans.

To år etter sin første fødsel åpnet hun litt opp om morsrollen.

- Jeg synes Jack er verdens søteste og jeg har lyst til å skrike det ut fra alle takterrasser. Å være mor er en fantastisk reise med mange opp- og nedturer. Hver eneste dag er det nye utfordringer og nye triumfer, fortalte hun til People den gang.

Selv om stjerneparet har vært forlovet i seks år, så har de ikke noe hastverk med å gifte seg.

- Det kommer til å skje, men vi har vært så fokuserte på jobbene våre i lang tid, og så ble Jack født. Vi snakker definitivt om det og gleder oss, men det er heller ikke en stor prioritet for oss. Vi er så lykkelige allerede, forklarte hun høsten 2018 til People, og la til:

- Jeg tror det blir gøy å gjøre det når babyen har blitt litt større slik at han kan være involvert i bryllupet.

LES OGSÅ: - Hun er utrolig lykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer