Katy Perry:

Viser frem babyen

Popstjernen fortsetter å dele fra svangerskapet.

BLIR FORELDRE: I mars avslørte Katy Perry og Orlando Bloom at de er i lykkelige omstendigheter. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: I mars avslørte Katy Perry og Orlando Bloom at de er i lykkelige omstendigheter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For snart tre måneder siden kom den hyggelige nyheten om at stjerneparet Katy Perry (35) og Orlando Bloom (43) venter sitt første barn sammen.

Dette avslørte popstjernen i sin nye musikkvideo «Never Worn White» ved å vise frem sin voksende babymage på Instagram.

- La oss si det sånn, det kommer til å bli full rulle i sommer, skrev hun som tekst.

Sist måned røpet også de vordende foreldrene barnets kjønn.

- Det er en jente, delte Perry sammen med et bilde av en smilende Bloom som hadde rosa glasur smurt ut i fjeset.

Viste fingeren

Og mens noen Hollywood-stjerner verner godt om privatlivet sitt, så har stjerneduoen fortsatt å dele små og store nyheter rundt graviditeten med fansen på sosiale medier.

Søndag overrasket sangfuglen sine nesten 100 millioner Instagram-følgere med å vise frem datteren - via en ultralyd video.

- Når din ufødte datter gir deg fingeren fra livmoren, så vet du hva du har i vente, skrev hun sammen med emneknaggen «Gratulerer med morsdagen til meg selv».

Samme dag delte 35-åringen tanker rundt hvordan hun tror hun kommer til å bli som mamma.

- Jeg blir streng, men rettferdig og veldig morsom, fortalte hun til Us Weekly.

Mens dette blir Perrys første barn, så har «Ringenes Herre»-stjernen sønnen Flynn (9) fra ekteskapet med supermodellen Miranda Kerr (37).

«Gode og dårlige dager»

Katy Perry og Orlando Bloom ble kjærester for første gang i 2016, før de i 2017 gikk fra hverandre en kort periode. Året etter fant de derimot tilbake til hverandre, og siden den gang har gladnyhetene kommet nærmest som perler på en snor.

På valentinsdagen i fjor gikk «Ringenes Herre»-stjernen ned på kne og fridde, og nå blir de altså snart en liten familie.

Til E! News åpnet «Teenage Dream»-sangeren seg lørdag om graviditeten. Da fortalte hun blant annet at hun har «gode og dårlige dager», og at hun spesielt synes det har vært vanskelig å tilvenne seg karantene-livsstilen vi alle praktiserer i disse dager.

- Noen ganger gråter jeg når jeg ser ned på tærne mine eller når jeg bare skal utføre enkle oppgaver. Jeg tror mye av dette er hormonelt, og jeg er ikke vant til å være sammen med så mange folk på et lite sted i lang tid. Jeg pleier å være ute hele tiden. Nå har jeg ingen andre steder å gå til enn bilen min. Så jeg sitter mye der. Det er min trygge plass, forklarte hun.

Katy Perry og Russel Brand filmet i LA i forbindelse med at Kate ble dumpet av Russel via en SMS. Video licensed from Splash Vis mer

Likevel tror også artisten at forholdet til forloveden har blitt ytterligere styrket gjennom coronapandemien.

- Hvis du elsker meg mens vi er i karantene, så kan du elske meg når som helst ellers. Karantene avslører sannsynligvis mye om oss som mennesker. Det går ikke en gang an å holde fotsoppen hemmelig lenger. Nå kommer alt til overflaten, sa hun i en live Instagram-sending sist helg, ifølge Us Weekly.

Katy Perry var gift med den britiske komikeren Russell Brand (44) fra 2010 til 2012, mens Bloom som nevnt var gift med Miranda Kerr fra 2010 til 2013.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian med kryptisk melding etter eksens innleggelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer