NYBAKT MOR: Ivanka Trump har gjort det godt som forrestningskvinne og har tidligere jobbet som modell, men for de fleste er hun nok mest kjent som datteren til Donald Trump.  Foto: Courtesy Ivanka Trump/Tumblr
NYBAKT MOR: Ivanka Trump har gjort det godt som forrestningskvinne og har tidligere jobbet som modell, men for de fleste er hun nok mest kjent som datteren til Donald Trump. Foto: Courtesy Ivanka Trump/TumblrVis mer

Viser frem babyen to dager etter fødselen

Og sønnen har blitt oppkalt etter de stolte foreldrenes bestefedre.

SEOGHØR.NO: Mandag ble Ivanka Trump (31) mamma for andre gang, og allerede nå deler hun bilder av sin lille sønn med resten av verden.

- Med kjærlighet ønsker vi Joseph Frederick Kushner velkommen til verden, står det under et bilde hvor hun ligger i sykesengen med barnet i armene på Tumblr-siden hennes.

Ivanka og ektemannen Jared Kusner (32) giftet seg 25. oktober 2009, og har oppkalt gutten etter besteforeldrene sine Joseph og Frederick.

- Joseph Frederick er oppkalt etter både min og Jareds farfar som begge to var fantastiske byggmestere og inspirerende patriarker i sine familier. Det er en ære at sønnen vår får dele navn med dem, og vi føler oss velsignet med vårt siste tilskudd i familien, skriver Trump.

Paret har også datteren Arabella Rose (4) sammen.

LES OGSÅ: Slik blir Kim Kardashian kvitt babyvekten