Jenna Dewan og Steve Kazee:

Viser frem babyen for første gang

- Det var utrolig å se øynene hans da han opplevde fødselen.

FIKK EN SØNN: Jenna Dewan og Steve Kazee ble nylig foreldre sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix
FIKK EN SØNN: Jenna Dewan og Steve Kazee ble nylig foreldre sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tre uker siden jublet Jenna Dewan (39) og Steve Kazee (44) av lykke da de ønsket sønnen Callum Michael Rebell velkommen til verden.

- Og plutselig eksploderte hjertene våre inn i evigheten og enda lenger, skrev den nybakte mammaen sammen med et bilde av seg selv og babyen som ligger trygt på brystet hennes.

Mens Dewan har datteren Everly (6) fra ekteskapet med Channing Tatum (39), så er dette Kazees første barn.

- På et øyeblikk åpnet universet vårt seg, og ingen ting vil noen gang bli det samme. Velkommen til verden, stjernebarn, delte den stolte pappaen sammen med et bilde av sønnens lille hånd som holder ham i fingeren.

Ansiktet på den nyfødte gutten vises derimot ikke på noen av bildene.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Klippet navlestrengen

Men torsdag, tjue dager etter fødselen, introduserer Steve sønnen Callum for første gang til fansen.

- Hallo min sønn... Velkommen til verden, skriver han sammen med dette bildet av hjerteknuseren som kikker rett i kamera.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I den nyeste utgaven av People Magazine viser Jenna og Steve flere nydelige bilder av familiens siste tilskudd. 39-åringen avslører samtidig at Callum ble født via keisersnitt og at Kazee var en fantastisk støtte gjennom hele graviditeten og fødselen.

SE TV: På Instagram avslørte Shay Mitchell nylig at hun er gravid. Nå røper hun kjønnet på babyen i denne elleville videoen. Video: @shaymitchell Vis mer

- Det var utrolig å se øynene hans da han opplevde fødsel for første gang, og da da han så vår sønn for første gang. Han gråt hele tiden, og det var han som klippet navlestrengen. Å se hvordan han endret seg i det han ble far er det beste jeg noen gang har vært vitne til. Det var vakkert, forteller hun til nettstedet.

Fant lykken på hver sin kant

I ni år var Jenna gift med «Magic Mike»-stjernen Channing Tatum, og mange ble tatt på sengen da de våren 2018 avslørte at de skulle skilles.

Forholdet mellom Dewan og Kazee ble kjent for omverdenen et halvt år etter bruddet, i oktober 2018, og ett år senere annonserte duoen at de ventet barn sammen.

- Vi er overlykkelige og kunne ikke vært mer glade over å skulle utvide familien vår, fortalte de til People den gang.

Sist måned kom enda en gladnyhet fra paret.

Da kunne nemlig høygravide Jenna avsløre at kjæresten hadde fridd.

- Et helt liv til å elske og vokse sammen med deg. Du har hjertet mitt, skrev hun på Instagram sammen med et bilde hvor man tydelig ser forlovelsesringen.

Jennas eksmann, Channing Tatum, har imidlertid også gått videre etter skilsmissen. Han har vært i et av-og-på forhold med sanger og låtskriver Jessie J (31), eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter, siden høsten 2018.

STILSKIFTE: Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

LES OGSÅ: Avbrøt svangerskapet i tredje måned

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer