Malika Haqq:

Viser frem babyen for første gang

Malika Haqq ble mamma forrige helg.

BLE MAMMA: Forrige helg ble Malika Haqq mamma for første gang. Nå viser hun frem den lille gutten. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA: Forrige helg ble Malika Haqq mamma for første gang. Nå viser hun frem den lille gutten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken kunne reality-profil og Khloé Kardashians (35) bestevenninne, Malika Haqq (37), avsløre at hun hadde blitt mamma for første gang. Det gjorde hun på Instagram, da hun delte et bilde av tre hender og skrev «Ace Flores 3.14.2020».

Gratulasjonene strømmet inn under bildet, og Kardashian-klanen var naturligvis raskt ute med sine lykkeønskninger. Frem til nå har Malika holdt for seg selv hvordan den lille gutten ser ut, men lørdag kveld viser hun altså frem lille Ace.

«Den beste uken i livet mitt», skriver hun til et bilde av den nyfødte gutten, som ligger godt pakket inn i et mykt teppe.

View this post on Instagram

Best week of my life.

A post shared by Malika (@malika) on

På litt over et halvt døgn har bildet fått nesten 700 000 likerklikk, og kommentarer om hvor vakker han er renner fremdeles inn.

- Det beste av livet mitt

Det var også i sosiale medier 37-åringen delte den gledelige nyheten om at hun ventet sitt første barn.

- Jeg hører på hjertet mitt, og jeg har bestemt meg for at resten av livet mitt vil bli det beste av livet mitt. Jeg er gravid, avslørte Malika i september.

Da Malika avslørte at hun var gravid, oppsto det en viss forvirring blant følgerne hennes. Dette fordi hun tilsynelatende var singel, og hadde vært det i et par måneder allerede da hun avslørte graviditeten.

37-åringen og ekskjæresten O. T. Genasis (32) gjorde det nemlig slutt ved inngangen av sommeren, men til tross for dette var det ikke til å stikke under stol at realityprofilen var gravid. I februar ble det imidlertid bekreftet at ekskjæresten er barnefaren, slik flere mistenkte.

FULL KRANGEL: Det blir opphetet stemning mellom bestevenninnene Khloé Kardashian og Malika Haqq når sistnevnte feirer bursdagen sin. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Nært bånd

Da duoen ble foreldre forrige helg kom det som nevnt en rekke varme ord fra Kardashian-klanen, som Malika har stått nær i mange år som Khloés bestevenninne.

- Min vakre, vakre nevø. Ace, vi har ventet på deg, skrev 35-åringen.

Også Khloés lillesøster, Kylie Jenner ,(22) virker å glede seg til å møte den lille.

View this post on Instagram

♠️ Ace Flores 3.14.2020

A post shared by Malika (@malika) on

- Ace! Jeg gleder meg sånn til jeg får møte ham, skrev sminkemogulen, etterfulgt av to svarte hjerter.

- Han er perfekt! Ser så frem til å møte ham. Elsker deg så mye! kommenterte Kim Kardashian (39).

Det er liten tvil om at Malika er godt likt i Kardashian-familien. Ikke bare uttrykker de ofte sin kjærlighet overfor hverandre i sine respektive sosiale medier, men de viser det også med handling.

I februar arrangerte nemlig Khloé en gigantisk babyshower for bestevenninnen. Realitystjernen har selv delt flere bilder av dekorasjonene, der det er tydelig at beige- og bruntoner og teddybjørner var tema.

Haqq ble tydelig rørt av venninnens gest. På Instagram har hun takket for den varme omtanken og oppmerksomheten hun ble gitt.

- Første festen holdt til ære for meg og jeg er tom for ord. Jeg kunne ikke vært gladere for at sønnen min er grunnen for denne vakre anledningen. Oppmerksomheten som er gitt til detaljene, alt i myk tekstur og bruken av hudfargede toner var en vakker overraskelse. Jeg er fortsatt overveldet av glede fra denne drømmen av en dag. Spesiell takk til min søster, min Khloé Kardashian, skrev hun.

LES OGSÅ: - Utsetter bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer