Jessica Simpson:

Viser frem babyen for første gang

- God påske fra familien Johnson. Party of Five!

TREBARNSMOR: Jessica Simpsons tredje svangerskap endte med keisersnitt. Her er hun avbildet med ektemannen etter en konsert i Hollywood i januar - et par måneder før fødselen. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSMOR: Jessica Simpsons tredje svangerskap endte med keisersnitt. Her er hun avbildet med ektemannen etter en konsert i Hollywood i januar - et par måneder før fødselen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For en måned siden ble Jessica Simpson (38) og ektemannen Eric Johnson (39) foreldre for tredje gang da datteren Birdie så dagens lys.

Fra før av har duoen datteren Maxwell «Maxi» Drew (6) og sønnen Ace Knute (5).

Den hyggelige nyheten om fødselen delte popstjernen med sine nærmere fem millioner følgere på Instagram.

Sammen med et bilde av storesøster Maxi, som holdt den nyfødte babyens hånd, fortalte sangfuglen at lille Birdie Mae Johnson kom til verden tirsdag 19. mars, og at hun veide hele 4, 9 kilo.

Viser frem familien

Nå, en drøy måned etter fødselen, har familien hatt tid til å bli litt bedre kjent med vesle Birdie. Og nå deler Jessica Simpson de første bildene av datteren med fansen.

Den stolte moren har publisert tre bilder på Instagram, og hvor det første viser en lykkelig familie på fem som feirer sin første påske med babyen.

I tillegg deler Jessica et nærbilde av Birdie som fredfullt ligger og sover i en nydelig blomsterkjole, og et av storesøster Maxi, som stolt poserer ved siden av babysengen i matchende blomsterkjole.

View this post on Instagram

Birdie Mae Johnson

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

View this post on Instagram

💕 SISTERS 💕 #MAXIDREW #BIRDIEMAE

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Fans - og andre Hollywood-stjerner - har lagt igjen en rekke kommentarer under de søte bildene.

- Fantastisk, skryter realitystjernen Nicole «Snooki» Polizzi (31), som snart også blir mamma for tredje gang, under familiebildet.

- Omg! For noen deilige kinn, mener skuespiller Busy Philips (39).

- Det er det søteste jeg har sett, skriver countrystjerne LeAnn Rimes (36) under bildet av de to søstrene.

Vis mer Vis mer

Havnet på sykehuset

Gjennom hele graviditeten delte Jessica innblikk fra svangerskapets opp- og nedturer med sine følgere i sosiale medier. Med morsomme og ærlige bilder og historier, viste hun blant annet frem sin enormt hovne fot og et ødelagt toalettsete.

Under bildet av den hovne foten, tryglet hun fansen om å dele sine erfaringer og gode råd.

View this post on Instagram

Any remedies?! Help!!!!

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

I mars, like før fødselen, avslørte den talentfulle artisten også at hun hadde vært innlagt på sykehus etter å ha vært skikkelig dårlig i lengre tid.

- Etter en uke på sykehus for bronkitt (for fjerde gang på to måneder), så er jeg endelig hjemme igjen! Å hoste med Birdie har vært en vanvittig smertefull reise. Jeg blir sakte, men sikkert friskere for hver dag. Min lille baby har blitt nøye fulgt opp og hun har det fantastisk! Jeg er snart frisk igjen, og jeg teller ned dagene til å se hennes søte smil. Sender kjærlighet og bønner til alle mødre der ute som har vært gjennom eller går gjennom det samme som meg. AU, skrev hun.

Jessicas foreløpig siste svangerskap var med andre ord ikke av det enkleste slaget, og det hele endte med keisersnitt.

- Å komme seg etter et keisersnitt er ingen spøk! Jeg føler meg takknemlig for at disse to eldre søsknene passer på lillesøsteren sin. Jeg tror det er lett å bli overveldet av glede over å skulle få en ny baby, og så glemmer vi at vi skal gjennom en stor operasjon. Og på toppen av det hele skal man komme seg etter operasjonen, balansere det nye livet som trebarnsmor og kone etter at man kommer hjem fra sykehuset, delte 38-åringen blant annet i et lengre innlegg to uker etter fødselen.

LES OGSÅ: Venter sitt tredje barn: - Han er skremt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer