Kate Hudson:

Viser frem babyen for første gang

- Herregud så søt!

BLE FORELDRE: Onsdag avslørte Kate Hudson at hun og kjæresten hadde fått sitt første barn sammen. Nå viser de frem datteren til resten av verden. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: Onsdag avslørte Kate Hudson at hun og kjæresten hadde fått sitt første barn sammen. Nå viser de frem datteren til resten av verden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april ble det kjent at skuespiller Kate Hudson (39) og kjæresten Danny Fujikawa ventet sitt første barn sammen.

Onsdag denne uken delte «Almost Famous»-stjernen at ventetiden var over. På Instagram avslørte Hudson at deres datter, Rani, ble født tirsdag 2. oktober.

«Vi har bestemt oss for å kalle datteren vår Rani (uttales Ronnie) etter hennes bestefar, Ron Fujikawa. Ron var en svært spesiell mann som vi alle savner dypt. Å kalle henne etter ham, er en stor ære. Alle har det fint og er så lykkelige som det er mulig å være. Familien vår ønsker å takke for all kjærligheten vi har fått og vi sender det tilbake til dere», skrev hun.

Se dette innlegget på Instagram

She’s here 💕

Et innlegg delt av Kate Hudson (@katehudson)

Nå har skuespilleren, som fra tidligere har sønnene Ryder (14) og Bingham (7) fra to ulike forhold, igjen tatt til Instagram, der hun deler det første bildet av sin nyfødte datter.

Og gratulasjonene renner inn.

- Herregud så søt!, skriver en av Hudsons hele ni millioner følgere.

- Hun er simpelthen vakker, skriver en annen.

Se dette innlegget på Instagram

🌹Our little rosebud🌹

Et innlegg delt av Kate Hudson (@katehudson)

Falt pladask etter 15 år

Hollywood-stjernen og Danny ble observert sammen for første gang for halvannet år siden, men de hadde da kjent hverandre i en årrekke.

«Første gang jeg møtte Danny, var jeg 23 år og høygravid med Ryder», delte Hudson i et innlegg på Instagram i desember i fjor.

Den gang var hun gift med Chris Robinson, vokalisten i The Black Crowes.

Hudson og hennes nåværende kjæreste var nemlig i samme omgangskrets i hele 15 år før de falt for hverandre.

Videre i innlegget skrev Kate den gang at Danny inviterte henne med på fjelltur et år tidligere. Hun antok da at familien hans skulle være med, men det viste seg å bli deres aller første date.

«Ingen av oss tok initiativ den første gangen. Det tok faktisk flere måneder før han prøvde seg på meg», skrev hun.

Kate Hudson var tidligere forlovet med Muse-vokalist Matthew Bellamy (39), men de gikk hver til sitt i 2014. De har sønnen Bingham sammen.

Overrasket fansen

Gjennom hele svangerskapet har skuespilleren delt en rekke bilder av sin voksende mage i sosiale medier, og har tilsynelatende vært i strålende form.

I sommer delte hun et bilde av seg selv liggende i treningstøy på en yogamatte. Det var imidlertid den påfølgende teksten følgerne la merke til.

«Visualiserer og «kobler meg til» en sunn fødsel og min første Dirty Martini», skrev hun, etterfulgt av blant annet en emneknagg om at hun savnet drinken.

«Almost Famous»-stjernen er for øvrig kjent for å arrangere svært ville hjemmefester i Hollywood, og hun har avslørt overfor Cosmopolitan at hun gjerne må bytte ut flere av møblene i huset etter at hun har hatt fest.

Det var på Instagram at Kate Hudson avslørte at hun ventet sitt tredje barn, via en morsom video. Nyheten delte hun i april i år.

«Overraskelse!!! Hvis du lurer på hvorfor jeg har vært så fraværende på sosiale medier den siste tiden, så er det fordi jeg aldri har følt meg dårligere! Dette er det trimesteret jeg har vært mest syk av alle gangene jeg har gått gravid», delte Hudson blant annet med sine over åtte millioner følgere.

LES OGSÅ: Snakker ut om baby-sjokket etter 11 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer