STOLTE FORELDRE: Rebecca Romijn og Jerry O' Connell giftet seg i 2007 og ble tvillingforeldre i desember. Foto: All Over Press
STOLTE FORELDRE: Rebecca Romijn og Jerry O' Connell giftet seg i 2007 og ble tvillingforeldre i desember. Foto: All Over PressVis mer

Viser fram tvillingene i reklame

Her får "Ugly Betty"-skuepspillerinnens barn sin debut.

SEHER.NO: Det har i flere år vært populært blant superstjerner i bøtter og spann å stille opp i reklamer for melk - og det med melkebart.

Siste kjendis ut er "Ugly Betty"-skuespillerinnen Rebecca Romijn (37), som sammen med de søte tvillingene sine ønsker å gjøre melk gøy å drikke både for barn og voksne.

I slutten av desember 2008 ble Rebecca og skuespillermannen Jerry O' Connell (35) foreldre for første gang til tvillingene Dolly Rebecca Rose og Charlie Tamara Tulip, og reklamen er smårollingens første modelloppdrag.

I fjor avslørte den nybakte pappaen Jerry at tvillingene ikke bare sover og leker sammen. De nekter også å la den andre bli ammet alene av mamma Rebecca.

- All ære til kona mi. Hun våkner opp hver tredje time og spiller det vi kaller "double football". De spiser alltid samtidig! 

Den aller første som stilte opp i de kjente melkereklamene, var supermodellen Naomi Campell. Siden dette, har stjerner som Lindsay Lohan, Britney Spears og Angelina Jolie stilt opp i kampanjen, som går under navnet "Got Milk?".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Syltynn to uker etter fødselen!