Beyoncé:

Viser fram tvillingene for første gang

Beyoncé delte bilde av de en måneder gamle tvillingene for første gang, og bekrefter baby-navn.

TVILLINGER: I juni ble popdronningen Beyoncé mor til tvillinger. Nå deler hun bilde av de to for første gang på Instagram. Foto: NTB Scanpix
TVILLINGER: I juni ble popdronningen Beyoncé mor til tvillinger. Nå deler hun bilde av de to for første gang på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): For en måned siden kom den gledelige nyheten om at popdronningen Beyoncé (35) og rapkongen Jay Z (41) ble foreldre til tvillinger.

Det var i februar tidligere i år at kjendisparet avslørte at Beyoncé var gravid igjen.

– Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger. – The Carters, skrev paret den gangen.

Bildet fikk over 11 millioner likerklikk, noe som ifølge Billboard er rekordhøyt og satte dermed ny instagramrekord.

Nå deler duoen bilde av de en måneder gamle tvillingene for første gang, og bekrefter dermed navnet på de to.

– Sir Carter og Rumi 1 måned i dag, skrev Beyonncé på instagram.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

Etter kommentarene på bildet å dømme ser det ut til at fansen syntes tvillingene ser nydelige ut, og er tilsynelatende svært begeistret over å endelig få se tvillingene som de har ventet så lenge på.

– OMG hjertet mitt falt ned til tåneglene, skrev en fan.

– OMG så nydelige. DRONNING, skrev en annen.

Bildet som ble delt litt over syv på morgenen norsk tid, har hittil fått godt over 200 000 likerklikk allerede.

Paret, som giftet seg i april 2008, har fra før av datteren Blue Ivy (5) sammen.

Den gang avslørte Beyoncé graviditeten da hun sto på scenen under MTV Video Music Awards i 2011.

– Å være gravid føltes veldig likt som å forelske seg. Man er så åpen og overlykkelig. Det er ingen ord som kan beskrive hvordan det er å ha en baby voksende på innsiden av seg, så selvfølgelig har man lyst til å skrike det ut og fortelle det til alle, fortalte Grammy-vinneren i HBO-dokumentaren «Life Is But a Dream» i 2013, ifølge US Weekly.

Hintet om babyenes kjønn

Etter at det verdenskjente artistparet annonserte graviditeten, valgte de å holde detaljene om kjønn og mulig navn for seg.

Spekulasjonene ble dermed mange, og flere teorier om barnas kjønn, hvem de kom til å likne mest på, når de skulle bli født og om artisten i det hele tatt var gravid, florerte over sosiale medier.

Da popdronningen delte dette bilde med fansen, gikk ryktebørsen av skaftet.

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

Iført en kort tettsittende kjole og lårhøye støvletter, delte superstjernen et bilde av seg selv og den gravide tvilling-magen.

Sangfuglen fikk haugevis av komplimenter om hvor vakker hun var, men det var imidlertid noe annet som fikk fansen til å reagere.

De runde glitrende øredobbene fikk massiv oppmerksomhet da noen hevdet at hun hintet om hvilket kjønn det skulle bli.

I 2008 ga artisten ut albumet «I Am ... Sasha Fierce», der singelen «If I Were A Boy» var en av platas mest suksessfulle. I videoen, som ble gitt ut samme år, har artisten på seg de samme øredobbene som på bildet, og mange mente derfor at popstjerna hintet om at hun ventet to gutter.

«Beyoncé er typen som subtilt avslører kjønnet på barna sine med øreringer. Hvorfor skulle frøken pen ellers ha brukt «If I Were A Boy»-ørepynten?», har brukeren @Yawncey skrevet på Twitter.

Etter navnene på tvillingene å dømme, Sir Carter og Rumi, er det en gutt og en jente som stjerneduoen har fått. Det har imidlertid ikke duoen bekreftet enda.

Les også: Stjernedesigner raser etter Beckham-bursdag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer