Viser fram sin nye superkropp

Sangerinnen Jordin Sparks feirer vekttapet ved å posere i bikini.

FØR: Selv om Jordin Sparks var litt rundere før, var det ikke noe galt med utseendet. Hun følte seg derimot ikke like bra på innsiden. Foto: Fame Flynet
FØR: Selv om Jordin Sparks var litt rundere før, var det ikke noe galt med utseendet. Hun følte seg derimot ikke like bra på innsiden. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jordin Sparks (22) vant talentkonkurransen «American Idol» i 2007. Da ble hun kjent for sine kvinnelige former. Men i mai delte hun et undertøysbilde av seg selv på Twitter, der hun hadde gått ned 14 kilo. Nå har hun gått ned åtte kilo til, og viser stolt fram kroppen på forsiden til treningsbladet Shape.

- Rett før jeg fylte 21 år, følte jeg meg hele tiden slapp, og ble fort utmattet. Jeg hadde bare lyst til å være sunn og lykkelig. Da gikk det opp for meg at jeg burde ha vært i mitt livs beste form. Og innså at jeg måtte forandre meg, sier hun.

Før veide Jordin 90 kilo og spiste ofte snacks. Det kuttet hun ut, begynte å trene og drikke mer vann. Nå hun gått ned til 68 kilo.

Selv om hun var litt rundere i kantene før, var sangerinnen aldri misfornøyd med utseendet. Hun fikk til og med modelloppdrag som «plus size»-modell.

- Jeg visste jeg hadde en lang vei fornan meg. Jeg trente knapt i det hele tatt, og kostholdet mitt var et eneste rot. Det var det første jeg måtte forandre. Både hva jeg spiste, når jeg spiste det og hvor mye. Etter hvert bare ramlet vekten av, og jeg kunne se mine egne muskler. Det likte jeg.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Whitney houston - Minnestunden ble for sterk for Kevin Costner ...  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer