Viser fram kroppen etter fødselen

- Det er nærmest umulig å tro at hun noen gang var gravid!

HAR INGENTING Å SKJULE: Supermodellen valgte en avslørende kjole da «Victoria's Secret» arrangerte fest i Los Angeles denne uken. Foto: All Over Press
HAR INGENTING Å SKJULE: Supermodellen valgte en avslørende kjole da «Victoria's Secret» arrangerte fest i Los Angeles denne uken. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den vakre «Victoria's Secret»-modellen Miranda Kerr (27) ble mor for første gang i januar, da hun og skuespillermannen Orlando Bloom (34) fikk sønnen Flynn.

Allerede syv uker etter fødselen var supermodellen tilbake på catwalken, da kjendisenes yndlingsmotehus Balenciaga viste sin kolleksjon for den kommende høst- og vintersesongen i Paris.

Og nå, bare litt over to måneder etter fødselen, er det slett ingen tvil om at 27-åringen tilbake i toppform.

Denne uken viste Kerr seg nemlig på den røde løperen under en «Victoria's Secret»-fest i Los Angeles, og den svært tettsittede kjolen overlot lite til fantasien. Den britiske avisen Daily Mail synes modellen ser så flott ut, at de synes det er vanskelig å tro at hun noen sinne har vært gravid.


- Hun viste hver kontur av den feilfrie kroppen. Det er nærmest umulig å tro at hun noen gang var gravid, skriver avisen.

Men Miranda har vært ærlig om fødselen til sønnen, som hun ikke legger skjul på at var en vanskelig jobb.

- Jeg fødte ham naturlig, uten smertestillende, og det var en lang, krevende og vanskelig jobb. Men Orlando var med meg hele tiden, og støttet og veiledet meg gjennom det, sier Kerr.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han likte meg bedre da jeg var 18 kilo tyngre