Britney Spears:

Viser fram kjæresten for første gang

Poplegenden strålte på rød løper etter sykehusinnleggelsen.

FØRSTE GANG: Mandag kveld var første gang Britney Spears og kjæresten Sam Asghari gikk ned en røde løper sammen. Foto: NTB Scanpix
FØRSTE GANG: Mandag kveld var første gang Britney Spears og kjæresten Sam Asghari gikk ned en røde løper sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Popikonet Britney Spears (37) og kjæresten Sam Asghari (25) har, siden de bekreftet forholdet i 2017, gitt fansen hyppige glimt av hverandre på sosiale medier.

Det de derimot ikke har gjort før nå, er å vise seg sammen på en offentlig tilstelning. Det var mandag at «Baby one more time»-sangeren gjorde en overraskelsevisitt på premieren til den nye filmen «Once Upon A Time in Hollywood», i Los Angeles.

Paret var riktignok å se på fjorårets GLAAD Awards, men den gang var ikke Asghari med på den røde løperen.

Denne gang poserte paret gledelig sammen foran blitsregnet, og delte til og med et kyss.

FORELSKET: Sangeren virker stormforelsket, og har ikke noen problemer med å vise det for offentligheten. Foto: NTB Scanpix.
FORELSKET: Sangeren virker stormforelsket, og har ikke noen problemer med å vise det for offentligheten. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Spears hadde på seg en rød, tettsittende cocktailkjole, med en tilhørende, glitrende «choker» i sølv. Asghari var på sin side kledd i en stilfull, beige dress.

Mellomtittel

Spears har selv foreviget øyeblikket på sin Instagram-profil, med følgende tekst:

«Vår første premiere»

View this post on Instagram

Our first premiere ⭐️ @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Sangeren delte også nylig bilder fra sine sommeraktiviteter med kjæresten. «For en gøy sommer @samasghari», skriver hun blant annet.

View this post on Instagram

What a fun summer 👙 @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Paret ble forrige måned avbildet sammen på en romantisk ferie i Miami. Spears var også å se på Turks- og Caicosøyene med sin mor, Lynne, tidligere i sommer.

SOMMER I MIAMI: Kjæresteparet nøt solfylte dager i Miami tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
SOMMER I MIAMI: Kjæresteparet nøt solfylte dager i Miami tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Møttes på «soverommet»

Spears og hennes tolv år yngre kjæreste spilte mot hverandre i Spears' musikkvideo «Slumber Party», som skal ha vært der paret møttes. Ryktene begynte raskt å svirre om hvorvidt det hadde oppstått hete følelser mellom dem.

- Vi filmet den scenen der jeg går gjennom gangen og til soveromsdøra, og vi satt der og ventet og ventet i sikkert 20 minutter flere ganger, sa hun i CBS-programmet «Fast in the Morning», da forholdet ble offentliggjort, ifølge Us Magazine.

Mens de satt på soverommet mellom scenene kom de to i snakk, og ble etter hvert kjent med hverandre.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi måtte bokstavelig talt sitte der sammen, så vi ble i grunn tvunget til å snakke med hverandre, sa hun også i intervjuet.

MØTTES UNDER INNSPILLING: Britney og Sam spilte mot hverandre i Spears' musikkvideo «Slumber Party». Foto: NTB Scanpix.
MØTTES UNDER INNSPILLING: Britney og Sam spilte mot hverandre i Spears' musikkvideo «Slumber Party». Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Uten å kjenne hverandre ble det i starten mye tørrprat mellom dem. Det var først da de kom innom et samtaleemne begge to virkelig likte at det hele tok seg opp. Sushi var nemlig deres felles interesse og dette resulterte i at dere første date ble en sushidate.

Selv om kjærligheten ser ut til å blomstre for Spears, har ikke det siste året bare vært en dans på roser for sangeren.

Frivillig innleggelse

I starten av april ble det nemlig kjent at den verdensberømte artisten hadde blitt lagt inn på psykiatrisk sykehus. 37-åringen skal ha slitt med mentale utfordringer som dels skyldes faren, Jamie Spears' (66) store helseutfordringer - noe som skal ha gått svært hardt inn på «Toxic»-sangeren.

INNLAGT: Sangeren ble tidligere i år innlagt på psykiatrisk sykehus på grunn av mentale utfordringer. Foto: NTB Scanpix.
INNLAGT: Sangeren ble tidligere i år innlagt på psykiatrisk sykehus på grunn av mentale utfordringer. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Den gang skrev nettstedet TMZ at den kjente sangeren skal ha lagt seg selv inn i all hemmelighet - og planen skal ha vært at sangeren skulle være innlagt til behandling en hel måned.

Innleggelsen skal altså ha skjedd frivillig fra Spears' side. Kort tid etter innleggelsen, hyllet kjæresten Sam Asghari henne i et Instagram-innlegg, og omtalte henne som «sterk», nettopp på bakgrunn av at hun selv tok beslutningen om å oppsøke behandling.

- KLEINT: Britney Spears har over 21 millioner følgere på Instagram, der hun deler alt mulig rart fra livet sitt. Ikke alt innholdet faller i smak hos Rød Løpers programledere Kine Falch og Jonas Scheie Hammer. Video: Rød Løper Vis mer

- Det er ikke svakhet, det er et tegn på absolutt styrke. Folk burde bare bli inspirert av dette, det blir i hvert fall jeg, skrev han på Instagram den gang.

Superstjernens far har vært syk siden i fjor høst, og skal ha gått gjennom to omfattende operasjoner siden den gang.

LES OGSÅ: - Harry feilet i å forberede henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer