Hilary Duff ble mamma igjen:

Viser fram datteren for første gang

- Denne lille tingen har stjålet hjertene våre fullstendig.

BLE FORELDRE: Hilary Duff (31) og musikerkjæresten Matthew Koma (31) har blitt foreldre sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: Hilary Duff (31) og musikerkjæresten Matthew Koma (31) har blitt foreldre sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er på Instagram at den amerikanske skuespilleren Hilary Duff (31) røper at hun er blitt mamma til en liten jente.

Datteren, som har fått navnet Banks Violet Bair, kom til verden før helgen.

«Denne lille tingen har stjålet hjertene våre fullstendig. Hun entret vår verden torsdag ettermiddag, og er helt magisk», skriver den nybakte tobarnsmoren til et bilde av seg selv, musikerkjæresten Matthew Koma (31) og den nyfødte jenta.

Fram og tilbake

Fra før har Duff sønnen Luca Cruz Comrie (6), fra ekteskapet med ishockeyspilleren Mike Comrie (37). Den tidligere «Lizzie McGuire»-stjernen giftet seg med Comrie i 2010, da Duff var 22 år gammel, men valgte å avbryte ekteskapet fem år etterpå.

Senere har hun altså funnet kjærligheten med Matthew Koma. Paret hadde lenge et av-og-på-forhold, og fant tilbake til hverandre for tredje gang i desember i fjor.

- Det går fantastisk bra. Timing har så mye å si. Alle gode ting er tre, fortalte en noe selvironisk Duff da den siste gjenforeningen ble kjent, ifølge People.

Et halvt år etterpå røpet altså 31-åringen at kjæresteparet ventet sitt første barn sammen.

Stormfullt brudd

- Gjett hva folkens, Matthew og jeg har laget en liten prinsesse og vi gleder oss, skrev Duff på Instagram i juni.

Saken fortsetter under.

KLINTE TIL: Thorbjørn Harr intervjues i forbindelse med at han er aktuell med Kafka på Nationaltheatret. Han har derimot fått enda mer oppmerksomhet for kysset med Hillary Duff på filminnspilling i Hollywood. Vis mer Vis mer

Paret gjorde det egentlig slutt i mars i fjor. Den gang ble bruddet forklart med hektiske timeplaner.

- Jeg tror at man har en historie og en fortid med en man elsker, og bare fordi det ikke fungerer første eller andre gang, så kan det alltid fungere igjen. Så lenge det ikke er skjedd for mye skade, fortalte Duff da hun gjestet «The Talk» samme måned.

HAR GITT FORHOLDET EN NY SJANSE: Hilary Duff og Matthew Koma smilte til fotografene da de ble avbildet sammen i begynnelsen av oktober. Foto: NTB Scanpix
HAR GITT FORHOLDET EN NY SJANSE: Hilary Duff og Matthew Koma smilte til fotografene da de ble avbildet sammen i begynnelsen av oktober. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det virket for øvrig ikke som at bruddet mellom dem forløp helt uten dramatikk. I mars slettet Hilary nemlig alle spor av forholdet deres på sosiale medier.

- Matthew vet ikke hva han gjorde galt. De hadde det så gøy sammen. Det virker som om ikke Hilary vil ha noe som helst med ham å gjøre lenger, sa en kilde til nettstedet Radar Online.

Skapte reaksjoner

Nå har altså forholdet fått ny vind i seilene, og skal vi tro Hilarys siste oppdateringer på Instagram virker 31-åringen å være svært tilfreds med sin nåværende livssituasjon.

Skuespilleren er kjent for å dele av privatlivet på sin Instagram-profil, men det er ikke alltid at oppdateringene faller i like god jord hos fansen.

Da Duff la ut et kjærlig bilde av sønnen under et besøk til Disneyland 2016, skapte det i stedet massive reaksjoner både i kommentarfeltet og i de utenlandske tabloidavisene:

Flere ga nemlig sterkt uttrykk for at man som forelder ikke skal kysse barna sine på munnen, og stemplet det hele som «upassende».

Reaksjonene ble til slutt for mye for skuespilleren som så seg nødt til å ta til motmæle, gjennom et nytt innlegg på profilen kort tid etter.

- De av dere som har kommentert at et kyss på munnen med fireåringen min er «upassende», kjør på: klikk «unfollow» med deres forskrudde dømmekraft, skrev hun.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt med strandbilde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer