Viser fram datteren for første gang

- Vi stirrer på henne hele tiden, vi får ikke nok, sier Jessica Simpson.

LYKKELIGE: - Vi stirrer på henne hele tiden, vi får ikke nok, sier Jessica i intervjuet med People. Her med forloveden Eric Johnson. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: - Vi stirrer på henne hele tiden, vi får ikke nok, sier Jessica i intervjuet med People. Her med forloveden Eric Johnson. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Jessica Simpson (31) og forloveden Eric Johnson ble foreldre til datteren Maxwell Drew den første mai har livet forandret seg totalt ifølge henne selv.

- Fra hvordan jeg sover til hva jeg tenker på. Maxwell har definitivt tatt over alt, sier Jessica Simpson til People.

Nå snakker Simpson ut om livet som mamma og viser for første gang frem sin nyfødte datter i magasinet People.

- Vi stirrer på henne hele tiden, vi får ikke nok, sier Jessica i intervjuet.

Popstjernen har brukt den siste tiden på å komme seg etter å ha uført en operasjon i sammenheng med fødselen, og avslører at livet som nybakt mamma ikke bare har vært enkelt.

- Det verste er om jeg må pumpe og gi Eric en flaske som han må gi henne. Jeg savner å holde henne og føle nærheten, sier hun i intervjuet.


People skal ha betalt 4,6 millioner kroner for bildene.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jessica Simpson ble mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer