TREBARNSFORELDRE: Ekteparet Kim Kardashian (37) og Kanye West (40) ble nylig foreldre til dattera Chicago. Nå viser mora fram den lille jenta for første gang. Her er Kim og Kanye avbildet sammen tidligere denne måneden. Foto: Splash / NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: Ekteparet Kim Kardashian (37) og Kanye West (40) ble nylig foreldre til dattera Chicago. Nå viser mora fram den lille jenta for første gang. Her er Kim og Kanye avbildet sammen tidligere denne måneden. Foto: Splash / NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian og Chicago West:

Viser fram Chicago for første gang

Kim Kardashian delte sitt første bilde av yngstedatteren på Instagram.

Publisert

(Se og Hør): I midten av januar ble realitydronning Kim Kardashian (37) og rapperektemannen Kanye West (40) foreldre til sitt tredje barn, da datteren Chicago kom til verden ved hjelp av surrogati.

At den lille jenta er født inn i en av verdens mest avbildede familier, er det ingen tvil om. Allerede i begynnelsen av februar fikk fansen se et lite glimt av det unge familiemedlemmet, i anledning en helt annen forløsning, og Chicago skal åpenbart tidlig krøkes.

I natt gjorde den knappe seks uker gamle jenta sin debut på sosiale medier, i regi av mor, som delte et bilde av seg selv og yngstedatteren på sin Instagram-profil.

Baby Chicago

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Milliontilbud

På bildet har den nybakte moren, som selv er antrukket i morgenkåpe, lagt på et filter fra bildedelingskonkurrenten Snapchat - i form av rosa bamseører til begge to.

Ekteparet Kardashian West, som har datteren North (4) og sønnen Saint (2) fra før, skal ha blitt tilbudt alt fra 16 til 40 millioner kroner av diverse nettsteder og magasiner for å få trykke de første bildene av Chicago. Hvorvidt den lille jenta dukker opp på glanset papir i nær framtid, er derimot ikke kjent.

Kort tid etter fødselen oppsto det for øvrig rykter om at Kim Kardashian planla å få enda et barn, men dette avviste 37-åringen blankt kort tid etterpå.

Verden kunne altså, som nevnt tidligere i saken, såvidt spotte Chicago da Kim Kardashians lillesøster, Kylie Jenner (20), ble mor for første gang i begynnelsen av februar. Det var i en Youtube-video, selve bekreftelsen på at Jenners i overkant hemmelige svangerskap faktisk var et faktum, at Chicago kom til syne.

NYFØDT: Realitystjernen Kim Kardashian ble mor for tredje gang. Her er Se og Hørs reporter, Kjersti Flaa, utenfor sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles, der Kim og Kanyes datter ble født. Vis mer

Trøblete svangerskap

Den velomtalte Kardashian- og Jenner-familien utvides stadig i antall, og får snart selskap av en nok et familiemedlem. Like før jul bekreftet Khloé Kardashian (33) at hun ventet sitt første barn, med termin allerede neste måned.

I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», familiens berømte realityserie, gir 33-åringen for øvrig uttrykk for at svangerskapet er en noe strevsom affære. På grunn av en hormoninnsprøyting i første trimester sliter nemlig Kardashian, ifølge henne selv, med å gå.

- Dette er ikke morsomt. Jeg er kvalm hver kveld. Jeg føler meg ekkel. Jeg klarer nesten ikke å gå, forteller realitystjerna, ifølge People.

I episoden overveier også Kourtney Kardashian (38), den eldste i søsterklanen, å fryse ned egg - ettersom hun ikke føler seg ferdig med å få barn. Fra før av har Kourtney tre barn med ekskjæresten Scott Disick (34).

Med andre ord, og artikkelen oppsummert: Kardashian-familien er en eneste stor babyfeber om dagen. Nevnte vi at også Kylie Jenner nylig har snakket om sin nyfødte datter for første gang?

​LES OGSÅ: Derfor vekker Kylies navnevalg oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer