Jonas Forsang og Vanessa Rudjord:

Viser fram bruden

Nå er de gift.

BRUDEN: Det første bildet av Vanessa Rudjord i brudekjole er delt av ektemannen på Instagram. Foto: Instagram / Skjermdump
BRUDEN: Det første bildet av Vanessa Rudjord i brudekjole er delt av ektemannen på Instagram. Foto: Instagram / Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen var det kjendistungt i Paris da podkaster og moteikon Vanessa Rudjord (46) skulle gifte seg med Jonas Forsang (41).

Den tidligere «Costume»-redaktøren forlovet seg med Forsang i 2019. Det avslørte hun i podkasten «Synnøve og Vanessa», som hun leder sammen med venninnen Synnøve Skarbø (51).

«Fikk’a til slutt»

Paret har imidlertid måttet vente noen år med å gifte seg, som følge av coronapandemien. I helgen ble de endelig mann og kone.

Forsang delte mandag et bilde av sin kone i sosiale medier - og viser dermed fram bruden for første gang.

«Fikk’a til slutt», skriver Forsang sammen med bildet på Instagram.

Gratulasjonene har allerede begynt å strømme inn i kommentarfeltet, Synnøve Skarbø (51) er blant de som har lagt igjen et hjerte under bildet av sin gode venninne.

PARIS: Podkaster og moteikon Vanessa Rudjord (46) og Oslo-gutten Jonas Forsang (41) gifter seg i Paris - Stordalen-familien er på gjestelisten Vis mer

Kjendistungt

Flere store, norske kjendiser tok turen til den franske hovedstaden, for å delta under bryllupet.

Foto: Anders Stavseng/Se og Hør
Foto: Anders Stavseng/Se og Hør Vis mer

I helga kunne man se bilder av familien Stordalen, Janne Formoe (46) og Jan Fredrik Karlsen (48), og Jenny Skavlan (36) for å nevne noen.

Flere av gjestene har delt bilder og oppdateringer rundt bryllupet i sosiale medier, Formoe delte blant annet at kjæresten måtte få hjelp av Petter Stordalen (59) til å få på seg sløyfa.

FIKK HJELP: Petter Stordalen måtte hjeloe Jan Fredrik Karlsen med sløyfa. Foto: Skjermdump fra Instagram.
FIKK HJELP: Petter Stordalen måtte hjeloe Jan Fredrik Karlsen med sløyfa. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

I tillegg til mange store kjendisnavn, var det også ventet noen kongelige gjester i bryllupet som fant sted i helgen.

BRUDEKJOLE: Forfatter og motejournalist Vanessa Rudjord ankom Petter Stordalens halloweenfest i en lekker brudekjole. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Kronprinsesse Mette-Marit (48) og kronprins Haakon (48) stod nemlig på gjestelista, kronprinsessen var også med på utdrikningslaget til Rudjord, som fant sted kort tid før Paris-turen.

LES OGSÅ: Gjenforent med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer