April Love Geary og Robin Thicke:

Viser fram babymagen på Instagram

April Love Geary klarer knapt å vente til hun får sitt første barn med popstjernen Robin Thicke.

BLIR FORELDRE: Robin Thcke og April Love Geary venter for tiden sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Robin Thcke og April Love Geary venter for tiden sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I august ble det kjent at «Blurred Lines»-sangeren Robin Thicke venter barn med sin modellkjæreste April Love Geary.

Nå viser April stolt frem beviset på graviditeten på sin Instagram-side.

«Jeg elsker deg allerede så mye», skriver hun under et bilde av seg selv i bare undertøyet, og hvor hun stolt viser frem sin voksende mage.

Already so in love with you ♥️

Et innlegg delt av April Love Geary (@aprillovegeary)

Aril avslørte også graviditeten på Instagram.

Der har Geary publisert et ultralydbilde, sammen med følgende beskjed:

- Robin og jeg er veldig glade for å kunne dele med dere at vi skal ha barn! Termindato er 1. mars, Alans bursdag, skriver hun, fulgt av et rødt hjertesymbol.

Skuespiller og komponist Alan Thicke var faren til «Blurred Lines»-sanger Robin, og han gikk bort 13. desember 2016. På termindatoen skulle han ha blitt 71 år gammel.

Ifølge TMZ venter Robin Thicke og hans unge kjæreste en liten jente. Om dette viser seg å stemme, blir artisten far sin til første datter neste år. Fra før har han sønnen Julian Fuego (7) med ekskona Paula Patton (41).

Det kommende foreldreparet begynte å date etter at Thicke ble separert fra skuespillerkona i februar 2014, ifølge People. Patton søkte om skilsmisse høsten 2014, og i mars året etter var skilsmissen sluttført.

Tidligere i år ble det kjent at eksparet hadde en bitter omsorgstvist gående, og Thicke ble ifølge TMZ ilagt besøksforbud overfor både ekskona, sønnen sin og sin tidligere svigermor. Nå skal de to imidlertid ha kommet til enighet, skriver People.

At Robin Thicke nå kan se frem til å bli far på ny, kommer sikkert som en kjærkommen begivenhet for artisten. De siste årene har det nemlig stormet ganske så kraftig rundt 40-åringen.

Robin Thick er på talkshowet "Chatty Man" med Alan Carr. Her snakker han om Miley-skandalen der han og Miley Cyrus var på scenen sammen. Vis mer

Det vakte sterke reaksjoner da han og Miley Cyrus (24) fremførte en ekstremt utfordrende «Blurred Lines»-duett foran millioner av unge fans under MTV Video Awards i 2013.

Kort tid etterpå ble Thicke også utsatt for utroskaprykter, etter at han ble avbildet sammen med en ung blondine mens han befølte henne på rumpa.

Ifølge TMZ har ekskona Paula også hevdet at han var utro - og at han ringte henne da han var på turné, mens han hadde sex med en annen dame.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 01.03.2014 TÅREVÅTT: Publikum dånte da Robin Ticke brukte konserten i Virginia til å forsøke å få kona , som han nylig ble separert fra, tilbake. Video: Kim Grady Vis mer

Ifølge «Mission: Impossible - Ghost Protocol»-skuespilleren, har Thicke dessuten slått henne og misbrukt kokain. Thickes advokat avviste påstandene som grunnløse.

I etterkant av bruddet med Patton åpnet Thicke seg om sin kjærlighet til kona en rekke ganger - både fra scenen foran tusenvis av fans og i diverse intervjuer.

- Hun er verdens beste jente, en fantastisk mor og fremdeles en god venn, men vi tilbrakte altfor lite tid sammen, sa han i et radiointervju sommeren 2014, ifølge E!Online.

LES OGSÅ: Norske Julie i reklame med Robin Thicke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer