OVERRASKET FANSEN: Fredag publiserte den nybakte moren, Janet Jackson, det første bilde av sønnen, Eissa Al Mana på sin twitterkonto. Foto: NTB Scanpix / Twitter.
OVERRASKET FANSEN: Fredag publiserte den nybakte moren, Janet Jackson, det første bilde av sønnen, Eissa Al Mana på sin twitterkonto. Foto: NTB Scanpix / Twitter.Vis mer

Janet Jackson:

Viser fram babyen for første gang etter bruddet

Fredag overrasket Janet Jackson fansen med bilde av sønnen på Twitter.

(SEOGHØR.NO): I januar tidligere i år kunne den 50 år gamle popartisten Janet Jackson glede seg over å bli mamma for første gang med sin daværende ektemann Wissam Al Mana (41).

Men kun tre måneder etter fødselen tok gleden brått slutt da ekteparet bestemte seg for å gå hvert til sitt etter fem års ekteskap.

Siden da har Jackson holdt en lav profil, helt til hun fredag overrasket fansen med det aller første bildet av sønnen på knappe tre måneder.

«Min baby og meg etter en liten lur», skrev Jackson på Twitter sammen med bildet av hun og sønnen, Eissa Al Mana.

Holder seg for seg selv

Kun få dager etter at Jackson selv la ut bilde av sønnen på Twitter, ble den nybakte moren sett i London på trilletur med sønnen. Dette var de aller første bildene av Jackson etter bruddet.

Ifølge DailyMail skal anonyme kilder ha uttalt til People at Jackson knapt går ut av døren, og at dette var veldig uvanlig. Etter skilsmissen har popstjernen knapt latt folk besøke henne, og kun få mennesker har fått hilse på den lille sønnen.

- Bortsett fra noen få mennekser, har hun egentlig ikke hatt noen besøkende, uttalte kilden.

- Etter at barnet ble født var Wissam i huset hele tiden, men den siste tiden har han knapt vært der i det hele tatt.

SKILT: Janet Jackson giftet seg med den styrtrike forretningsmannen Wissam Al Mana i 2012. Nå er de skilt. Sammen har de den tre måneder gamle sønnen Eissa Al Mana. Foto: NTB scanpix.
SKILT: Janet Jackson giftet seg med den styrtrike forretningsmannen Wissam Al Mana i 2012. Nå er de skilt. Sammen har de den tre måneder gamle sønnen Eissa Al Mana. Foto: NTB scanpix. Vis mer

Vil være gode foreldre

Ifølge DailyMail skiltes paret som venner, og grunnen til skillsmissen skyltes angivelig at de begge var for travle. Men ifølge en kilde til nettstedet skal paret være fast bestemt på at de vil være gode foreldre.

- Dessverre har Janet og Wissam bestemt at ekteskapet ikke lenger fungerer og de har valgt å gå hver til sitt. De er begge svært travle personer, men de er fast bestemt på å være gode foreldre, også hver for seg.

Videre skriver nettstedet at skillsmissen kan bli komplisert, spesielt når det gjelder det økonomiske. Wissam Al Mana, som er en forretningsmann fra Qatar, skal ifølge Daily Mail ha en formue på omkring ni millarder norske kroner.

Tredje skilsmisse

Janet Jackson er lillesøsteren til den avdøde popstjernen Michael Jackson.

I likhet med sin bror ble hun stjerne i ung alder. Som tiåring fikk hun sitt gjennombrudd i TV-serien «The Jacksons» sammen med flere av sine søsken.

Dette blir Janets tredje skilsmisse. Hun har tidligere vært gift to ganger, først med James DeBarge 1984 til1985 og senere med René Elizondo, Jr. fra 1991 til 2000.

LES OGSÅ: Richard Gere: Åpner seg om den 32-års store aldersforskjellen