Bradley Cooper og Irina Shayk

Viser foreldrelykke etter suksessen

Bradley Cooper og Irina Shayk er over seg av begeistring.

LYKKELIGE: Bradley Cooper og Irina Shayk ble i fjor foreldre for første gang sammen. Nå viser de to foreldrene hvor lykkelige de er sammen, på trilletur i New York. Alle hadde kanskje ikke ventet å se de to stjernene ute på gaten. Kvinnen i bakgrunnen er blant andre tydelig overrasket. Foto: NTB scanpix
LYKKELIGE: Bradley Cooper og Irina Shayk ble i fjor foreldre for første gang sammen. Nå viser de to foreldrene hvor lykkelige de er sammen, på trilletur i New York. Alle hadde kanskje ikke ventet å se de to stjernene ute på gaten. Kvinnen i bakgrunnen er blant andre tydelig overrasket. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den vakre modellen Irina Shayk (32) overrasket alle da hun gikk catwalken under Victoria's Secret-showet i Paris i november 2016 - med gravidmage.

I april året etterpå fikk 32-åringen og Hollywood-stjernen Bradley Cooper (43) sitt første barn sammen. Ifølge ENews! fikk paret en datter som har fått navnet Lea de Seine Shayk Cooper.

Duoen, som først ble koblet til hverandre i 2015, har hele veien vært svært private og snakker sjelden om forholdet sitt eller tilværelsen som foreldre. Det er derimot ingen tvil om at de er over seg av begeistring på grunn av familieforøkelsen.

Lykkelige foreldre

Nylig ble de nemlig fotografert sammen mens de trillet sin vesle datter rundt i New Yorks West Village. Det blide paret hadde begge på seg solbriller, og blendet naturlig inn i folkemengden i den trendy bydelen. Begge har nok å gjøre om dagen, så det var kanskje mange som ble overrasket over at de også hadde tid til å pleie forholdet.

TRYGT: Parets datter Lea ligger trygt i vognen mens mor og far spankulerer opp og ned gatene i New York. Foto: NTB scanpix
TRYGT: Parets datter Lea ligger trygt i vognen mens mor og far spankulerer opp og ned gatene i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det ser ikke ut til at kulda har nådd New York helt ennå, for begge er ganske lett antrukket. Hun hadde på seg en kamelfarget genser med høy hals, mens skuespillermannen gikk for en tynn kåpe.

Bradley spiller nemlig i hans egenregisserte film «A Star Is Born», som i disse dager promoteres verden over.

FAMILIELYKKE: Det er høst i New York, men det ser ikke ut til at kulden har truffet like hardt som den har i Norge ennå. Foto: NTB scanpix
FAMILIELYKKE: Det er høst i New York, men det ser ikke ut til at kulden har truffet like hardt som den har i Norge ennå. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lady Gaga (32) har den kvinnelige hovedrollen her, og det er ventet at det vil regne både Oscar- og Golden Globe-nominasjoner over de to stjernene når den tid kommer. I tillegg er filmens soundtrack, der både han og popstjernen synger, på topplister verden over. Det kan derfor utvilsomt kalles en knallsuksess.

BRAKSUKSESS: «A Star Is Born» har på kort tid klart å bli uhyre populær. Her er Bradley Cooper og Lady Gaga fotografert sammen i London. Foto: NTB scanpix
BRAKSUKSESS: «A Star Is Born» har på kort tid klart å bli uhyre populær. Her er Bradley Cooper og Lady Gaga fotografert sammen i London. Foto: NTB scanpix Vis mer

Irina er på sin side fullt opptatt med livet som en av verdens mest populære modeller. Nylig designet hun en kolleksjon i samarbeid med Ellen Tracy, som hun i disse dager promoterer i sosiale medier.

Dessuten er det nok av andre modelloppdrag å få for stjernen. Hun er blant annet på forsiden av tyrkiske Vogue denne måneden.

Elsker pappalivet

I et intervju med radiokanalen NPR i september fortalte «The Hangover»-stjernen for første gang om farsrollen. I sendingen forklarte han hvordan han har klart å roe seg ned etter at datteren Lea kom til verden.

- De siste 15 årene har jeg gått fra film til film, og da jeg fylte 39 år stoppet jeg opp og tenkte: «Hva ønsker jeg egentlig å gjøre?», sa han og la til:

STJERNEPAR: Irina Shayk og Bradley Cooper er et svært profilert par i Hollywood. Likevel viser de seg sjelden sammen. Her gjorde de et unntak under Met-gallaen i starten av mai. Foto: NTB scanpix
STJERNEPAR: Irina Shayk og Bradley Cooper er et svært profilert par i Hollywood. Likevel viser de seg sjelden sammen. Her gjorde de et unntak under Met-gallaen i starten av mai. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg antar at å få et barn, og en familie - noe som er et mirakel og noe jeg alltid har drømt om - har åpnet meg opp, sa han ifølge US Weekly.

- Vil at hun skal føle seg elsket

Cooper er, som nevnt, aktuell med filmen «A Star Is Born», der han spiller mot den verdensberømte artisten Lady Gaga (32).

- Noe Lady Gaga og jeg har til felles, er at vi begge ble veldig, veldig elsket som barn. Og når jeg møter mennesker som har hatt samme oppvekst, ser jeg det i dem. Og det er det jeg ønsker for datteren min - jeg vil at hun alltid skal føle seg elsket, sa han i intervjuet.

Irina Shayk og Bradley Cooper ble først koblet til hverandre våren 2015, ikke lenge etter at de begge hadde gått ut av hvert sitt profilerte forhold.

Selv om Irina og Bradley har vist følelser offentlig flere ganger, har de ikke snakket mye om forholdet sitt. Pressen har likevel skrevet svært mye om romansen deres.

Forlovelsesrykter

I flere måneder har det svirret rykter om at «American Sniper»-stjernen har fridd til den vakre Victoria's Secret-modellen, og under Met-gallaen i mai kunne man se at Irina hadde en diamantring på fingeren.

Modellen ble først observert med ringen i desember 2016, og siden har utenlandske nettsteder spekulert i om Cooper har gått ned på kne.

Dette har imidlertid ikke blitt bekreftet.

Paret ble koblet sammen kun et halvt år etter at forholdet med Irina Shayk og Cristiano Ronaldo tok slutt etter fem år sammen. De ble ofte omtalt som «verdens vakreste par».

Likevel har modellen i ettertid sagt at forholdet ikke var så bra som det virket utad.

- Jeg trodde jeg hadde funnet drømmemannen, men det viste seg å ikke være slik. Jeg tror at en kvinne føler seg stygg hvis hun har feil mann ved sin side. Jeg følte meg stygg og usikker, sa hun ifølge Contactmusic.com.

Bradley var på sin side sammen med modellen Suki Waterhouse (26) i to år før de gikk hver til sitt kort tid før han møtte Irina.

Han var gift med «Jugding Amy»-stjernen Jennifer Esposito i tre måneder i 2006.

LES OGSÅ: Måtte tenke seg om to ganger før de ble kjærester