Svein Østvik:

Viser endelig frem kjæresten

Lykken smiler for Svein Østvik.

ENDELIG: Svein Østvik har vært singel i 12 år, og har lenge forsøkt å finne kjærligheten. Det var først da han traff 21 år yngre Johanna, at det plutselig klaffet. Foto: Morten Eik
ENDELIG: Svein Østvik har vært singel i 12 år, og har lenge forsøkt å finne kjærligheten. Det var først da han traff 21 år yngre Johanna, at det plutselig klaffet. Foto: Morten Eik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober avslørte Svein Østvik (60), bedre kjent som «Charter-Svein», at han hadde funnet kjærligheten. Den utkårede er 39 år gamle Johanna. Hun er dermed 21 år yngre enn ham.

Den gang holdt TV-profilen kortene tett til brystet angående romansen, men nå åpner han opp. Det nyforelskede paret stiller nå opp til sitt første intervju sammen, eksklusivt for Se og Hør. Der røper de for første gang sin kjærlighetshistorie.

Les hele saken og se bildene av Johanna her:

- Surret rundt

Østvik har vært singel i 12 år, og har ikke vært fremmed for å dra på stevnemøter i den perioden. Det var likevel først nå det virkelig klaffet.

- Alle vet at jeg har datet en hel del damer uten at jeg fant den store kjærligheten. Og alle vet at jeg har surret rundt med både det ene og det andre, men en ting er sikkert: Jeg har aldri angret på noe jeg har gjort, bortsett fra et par episoder i «Charterfeber» som jeg ikke er særlig stolt av, sier han til Se og Hør nå.

SUSS: Svein Østvik viser gladelig frem sin nye kjæreste. Se flere bilder og les intervjuet i den eksklusive Se og Hør Pluss-saken (lenke øverst i artikkelen). Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SUSS: Svein Østvik viser gladelig frem sin nye kjæreste. Se flere bilder og les intervjuet i den eksklusive Se og Hør Pluss-saken (lenke øverst i artikkelen). Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

I april åpnet han seg for øvrig opp om at det ikke bare er kvinner han har datet. I podkasten «G-punktet» var han ærlig om at han ved flere anledninger har hatt seksuelle relasjoner med andre menn.

- Ja, jeg har jo sagt at jeg er 80/20. Det vil si at jeg har vært sammen med menn. Absolutt, sa han i episoden.

Østvik fortalte videre at han som 20-åring første gang tente på en mann.

- Men det har ikke akselerert. Det har ikke blitt sånn at menn tenner meg til vanlig. Det er bare hvis menn er myke og kloke.

NORGES SNILLESTE: Jonas sitt stunt tar en uventet vending når Charter-Svein tar over kontrollen på den røde løperen. Foto: Thea Hope. Vis mer

60-åringen var ærlig om at han i hovedsak tiltrekkes av kvinner, men at han gjerne kan bli sammen med en mann.

- Det må være en atmosfære som er veldig flott. Det er ikke sånn at jeg tenker «nå har jeg lyst til å ligge med en mann», det må være litt mer. Jeg har blitt litt ordentlig på det.

Mottok kritikk

Østvik har tidligere i år vært i hardt vær etter han stilte opp foran Stortinget i en av demonstrasjonene mot koronarestriksjonene, og sammen med flere demonstranter brente munnbind i protest.

Det mottok han massiv kritikk for, da dette var på en periode hvor smittetallene i Norge var skyhøye.

CORONA-SKEPSIS: Leif Einar Lothe mener han og Svein Østvik ikke har noe å gjøre i «Debatten», og overlege Elisabeth Toverud Landaas hadde dette å si til «Charter-Svein». Reporter: Agusta Magnusdottir. Video: NRK. Vis mer

I slutten av april stilte han opp i «Debatten» på NRK sammen med Leif Einar «Lothepus» Lothe - en debatt som skulle vise seg å vekke stor oppsikt i etterkant.

LES OGSÅ: Åpen etter bruddet: - En stor støtte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer