Jonis Josef:

Viser endelig frem kjæresten

- Jeg er ikke helt vant til dette, jeg.

FORELSKET: Jonis Josef kunne for to år siden avsløre at han hadde funnet kjærligheten, men har til nå holdt henne unna rampelyset. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FORELSKET: Jonis Josef kunne for to år siden avsløre at han hadde funnet kjærligheten, men har til nå holdt henne unna rampelyset. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden avslørte standupkomiker og humorprofil Jonis Josef (29) at han hadde fått seg ny kjæreste.

Det var da komikeren gjestet den tolv timer lange sendingen til NRK P3-programmet «Lørdagsrådet» at han røpet den hyggelige nyheten for første gang.

Da programleder Live Nelvik spurte om Josef var sammen med noen innrømmet han raskt at han hadde gledet seg ekstra mye til denne spørsmålsrunden.

- Ja, fordi jeg er jo så forelsket nå, fortalte han stolt den gang, og la samtidig til at kjæresten het Inger.

BLOGGERNE: Sophie Elise Isachsen er aktuell med ny sesong av Bloggerne. Under innspillingen var hun fortsatt sammen med ekskjæresten Kasper Kristoffersen. Siden den gang har livet hennes endret seg drastisk. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

Uvant

Onsdag ettermiddag tok paret forholdet ett skritt videre da de kom sammen til premieren av filmen «Prosjekt Z», hvor Josef har en av rollene.

Opp den røde løperen til Colosseum kino kom duoen nemlig arm i arm.

- Dette her er min madam, avslører Jonis til Se og Hør.

SAMBOERE: Jonis Josef og kjæresten Inger koste seg på sin første røde løper sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SAMBOERE: Jonis Josef og kjæresten Inger koste seg på sin første røde løper sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Vi har det veldig fint, jeg angrer litt på at jeg plaget henne med denne røde løperen, men hun ville dele et hyggelig øyeblikk med samboeren sin.

Han ønsker derimot ikke å utdype særlig mer om forholdet.

- Vi skulle egentlig bare på kino vi. Vi visste ikke at det var rød løper. Jeg er ikke helt vant til dette jeg, ler han.

«Vennskap for livet»

«Prosjekt Z» er en skrekkfilmkomedie som følger innspillingen av en lavbudsjetts skrekkfilm på et fjellhotell hvor det dukker opp virkelige monster på settet.

- Hvordan var det å spille i filmen?

- Kjempehyggelig. Utrolig kult crew, kule steder og folk. Vi opplevde veldig mye og utviklet noen bekjentskap og vennskap for livet.

«PROSJEKT Z»: Her er gjengen bak skrekkomedien som hadde festvisning onsdag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
«PROSJEKT Z»: Her er gjengen bak skrekkomedien som hadde festvisning onsdag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Litt vanskelig å si. Jeg kom jo med på plakaten, så tydeligvis så var den litt omfattende, sier han om hans eget bidrag til filmen.

Respekt for faget

Josef er mest kjent innen humor og standup, men kan nå også skrive «skuespiller» på CV-en. Han kan imidlertid fortelle at det var en helt spesiell grunn til at han ble med på «Prosjekt Z»:

- Jeg takket ja fordi jeg ble castet på en veldig spesiell måte. Jeg hadde aldri spilt i noe før, men så sa han (regissøren journ.anm.) at han så for seg meg spille i de greiene her og var veldig keen på å ha meg med. Og det syntes jeg var en så modig måte å gå fram på at jeg tenkte «han her vil jeg jobbe med».

AVSLAPPET: Jonis Josef gikk for en avslappet stil på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
AVSLAPPET: Jonis Josef gikk for en avslappet stil på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

29-åringen innrømmer likevel at han på sin første filmpremiere kanskje skulle kledd seg i noe mer «premiereaktig». Han tropper opp i et par blå olabukser, mørkegrønn jakke og en beige caps. Men neste gang blir det andre baller, skal vi tro han selv:

- Jeg lover å stille i dress neste gang. Man må ha respekt for faget, fastslår den ferske skuespilleren, før han og samboeren går inn i kinosalen med resten av hans nye kollegaer.

LES OGSÅ: - Vi har fått en baby

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer