«Skal vi danse»:

Viser endelig frem kjæresten

Helt siden «Skal vi danse»-Grunde avslørte at han hadde fått seg kjæreste, har han holdt henne hemmelig. I kveld dukket hun opp på «Skal vi danse».

KJÆRESTE: Grunde Myhrer viste fram kjæresten for første gang. Foto: Skjermdump / TV 2
KJÆRESTE: Grunde Myhrer viste fram kjæresten for første gang. Foto: Skjermdump / TV 2 Vis mer

NYDALEN (Se og Hør): På lanseringen av årets «Skal vi danse»-deltakere i august, kunne Grunde Myhrer (21) avsløre at han hadde funnet kjærligheten og at han ikke lenger var singel.

Siden den gang har paret holdt en svært lav profil, og Grunde har valgt å holde kjæresten hemmelig. Men under kveldens «Skal vi danse»-semifinale valgte derimot de to turtelduene å vise seg sammen offentlig for første gang.

Da Grunde hadde danset sin andre dans for kvelden, var nemlig kjæresten Vilde Bjørnsen til stede da 21-åringen skulle få sine dommerpoeng, hvor han kapret hele tre tiere for sin rumba.

- Jeg er veldig fornøyd, dere er så flinke, sa Vilde om kjæresten og hans dansepartner Ewa.

Til Se og Hør kan Vilde avsløre at det ikke er noe sjalusi inne i bildet, til tross for at kjæresten tilbringer mye tid på trening sammen med dansepartneren.

Saken fortsetter nedenfor.

- Det er ikke noe sjalusi inne i bildet og jeg er kjempeglad på deres vegne, sier hun.

Grunde forteller selv at det betyr mye å ha kjærestens støtte, og at hun er i salen i kveld.

- Det er ingenting som betyr mer, sier han til Se og Hør.

DANSEPARTNERE: Grunde Myhrer og Ewa Trela (38) har imponert både dommerne og seerne gjennom denne sesongen av programmet. Foto: TV 2
DANSEPARTNERE: Grunde Myhrer og Ewa Trela (38) har imponert både dommerne og seerne gjennom denne sesongen av programmet. Foto: TV 2 Vis mer

Hvorfor han valgte å vise frem kjæresten til offentligheten i kveld har han derimot ikke noe klart svar på, men han synes selv at det var et passende tidspunkt å gjøre det på.

- Det kan tross alt være siste sendingen jeg er med på, og jeg spurte henne og hun syns det var greit, så da kjørte vi på, forklarer han.

Saken fortsetter nedenfor.

HAR FÅTT KJÆRESTE: «Paradise»-Grunde Myhrer er en av deltakerne i høstens «Skal vi danse». Nå bekrefter han at han har fått seg kjæreste. Video: Nicolai Aagaard Vis mer

Bekreftet forholdet

- Jeg har fått meg kjæreste, men vil holde det for meg selv. Men jeg er ikke singel lenger, sa Grunde han med et smil til Se og Hør da han avslørte at han hadde fått seg kjæreste.

21-åringen bekreftet også at kjærligheten oppsto etter at han kom hjem fra «Paradise hotel»-innspillingen i Mexico.

Grunnen til at Grunde tidligere har holdt sin utkårede hemmelig forklarte han med at han ønsket at hun skulle få ha sitt eget privatliv.

Saken fortsetter nedenfor.

Fra Paradise Hotel 2017 Vis mer

- Jeg tenker at hun skal få ha sitt privatliv. Og når tiden er riktig, så får tiden heller komme da, sa han til Se og Hør.

Grunde la ikke skjul på at han hadde et sterkt ønske om å komme langt i «Skal vi danse».

Derfor har hans nye kjæreste måtte tåle mange alenekvelder mens han er på dansetrening.

- Akkurat nå betyr «Skal vi danse» veldig mye for meg, det er det jeg legger hjertet og sjelen i akkurat nå, sa han til Se og Hør.

Får støtte

Grunde er imidlertid ikke den eneste som har kjæresten i salen under kveldens semifinale. Også «Skam»-stjerne Cengiz Als (20) kjæreste Maiken Blom (19) sitter i salen.

Forventningene til kvelden klarer Maiken ikke helt å beskrive, men understreker at hun er spent og at hun heier på kjæresten.

- Jeg håper det går bra, men alle er så utrolig flinke i år, sier hun til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

AVSLØRINGER: Cengiz Al, Helene Olafsen og Grunde Myhrer avslører hvem som tar flest selfier, får mest kjeft fra partneren, og hvem de tror vinner «Skal vi danse». Video: Video: Linn-Christin Marthinussen / Redigering: Marie Røssland Vis mer

På spørsmål om hvordan Cengiz selv har vært denne uken, forklarer Maiken at hun tror han har et avslappet forhold til hele konkurransen. Slik Maiken har oppfattet det, virker kjæresten også innforstått med at det er høyt nivå på årets deltakere.

Konkurransen har de siste ukene tilspisset seg kraftig og Maiken forteller at den siste uken har vært intensiv på dansefronten.

- Nå er det ikke lenge igjen, og jeg tror han ønsker å se tilbake på deltakelsen og tenke at han gjorde det han kunne og at han ga alt, sier hun.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett dansedommeren før