NY TATOVERING: Verdensstjernen Justin Bieber viser nå frem sin ferskeste tatovering: Foto: NTB Scanpix
NY TATOVERING: Verdensstjernen Justin Bieber viser nå frem sin ferskeste tatovering: Foto: NTB Scanpix Vis mer

Justin Bieber:

Viser endelig frem hemmelig
ansiktstatovering

Får kritikk av fansen.

Publisert

Det er ingen hemmelighet at superstjernen Justin Bieber (24) er glad i tatoveringer, og det er absolutt ikke sjelden kost at den tidligere barnestjernen blir avbildet i bar overkropp - med tatoveringer dekket over hele seg. I 2017 tok han blant annet en stor tatovering som nesten dekker hele magen hans - noe som skapte furore blant stjernens tilhengere.

Nå har Bieber tatovert seg enda en gang, og han har til og med gått til det noe uvanlige skrittet å tatovere seg i ansiktet.

Kontoen «Jonboytattoo» på Instagram har lagt ut et bilde av superstjernen som er tatt kort tid etter at blekket gikk inn under stjernens hud.

Tatoveringen vekker nå reaksjoner, og spesielt Biebers fanskare har reagert sterkt på den lille tatoveringen over stjernens øyenbryn. En rekke brukere under Instagram-innlegget er sterkt kritiske til 24-åringens nye tatovering.

«Magemusklene dine synes ikke lenger», har en person kommentert og sikter til at stjernen har for mange tatoveringer.

«Justin, vennligst søk hjelp», skriver en annen.

Holdt tatoveringen hemmelig

Biebers nyeste tatovering er altså sterkt kritisert - selv om den er svært liten og så vidt kan sees med det blotte øye. Det er kjendistatovøren JonBoy som avslørte Biebers nye tatovering på Instagram-kontoen sin.

Fansen har vært ivrige etter å se den nye tatoveringen i flere måneder - for superstjernen har nemlig holdt tatoveringen hemmelig.

Tatoveringen har påskriften «grace», men det er usikkert hva tatoveringen betyr eller om den er en hyllest til en spesiell person.

Giftet seg i skjul

Det er imidlertid ikke bare tatoveringer Justin Bieber har holdt hemmelig den siste tiden. I juli i fjor innrømmet Bieber at han og modellkjæresten Hailey Baldwin (22) hadde forlovet seg.

Etter det begynte ryktene om at et hemmelig bryllup hadde funnet sted, å versere, og i hele fjor høst undret fansen og veldig mange andre på om Bieber og Baldwin hadde giftet seg.

I september i fjor ble paret observert gående inn i et rettslokale hvor ekteskaps-lisenser blir utstedt, ifølge TMZ. Men det tok lang tid før Bieber og Baldwin selv valgte å kommentere ryktene. Først i november 2018 valgte Justin å omtale seg selv som en «gift mann» i sosiale medier, og da kom samtidig den endelige bekreftelsen på ekteskapet.

Forholdet tok slutt

Alt har likevel ikke vært bare lett for stjerneparet. Baldwin og Bieber hadde et kortvarig forhold i 2016, etter at et årelangt vennskap utviklet seg til noe mer.

Etter bare noen måneder tok forholdet imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

Bieber la på sin side ikke skjul på at han hadde sterke følelser Baldwin, og i et intervju med bladet GQ i februar 2016 sa han at han var redd for å såre henne.

- Jeg ønsker ikke å sette noen i en posisjon der en jente føler at jeg er kun hennes, for så å bli såret. Akkurat nå ønsker jeg ikke å bli holdt tilbake av noe. Jeg har allerede så mye å drive med og veldig mye ansvar, sa han og fortsatte:

- Hva om Hailey er den personen jeg skal gifte meg med? Å haste inn i noe vil bare ødelegge henne, og da kommer det for alltid til å være ødelagt. Det er vanskelig å fikse noe som er ødelagt. Det er så vanskelig … Jeg vil bare ikke såre henne, sa han, ifølge Contact Music den gang.

LES OGSÅ: Nå har to blitt til tre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer