Justin og Hailey Bieber:

Viser endelig frem brudekjolen

Hailey Bieber deler bilder fra den store dagen.

NYGIFT: En uke etter at Justin og Hailey Bieber giftet seg for andre gang, deler bruden selv bilder fra den store dagen. Her er nygifte Hailey fotografert i Los Angeles søndag. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT: En uke etter at Justin og Hailey Bieber giftet seg for andre gang, deler bruden selv bilder fra den store dagen. Her er nygifte Hailey fotografert i Los Angeles søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en uke siden giftet Justin (25) og Hailey Bieber (22) seg for andre gang, da duoen ga hverandre sine ja i Somerset Chapel i Sør-Carolina.

Flere av bryllupsgjestene har delt enkelte bilder fra den store bryllupsfesten. Foruten et kyssebilde med bruden kort tid etter bryllupet, har det imidlertid vært delt få bilder av ekteparet selv.

View this post on Instagram

My bride is 🔥

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Men nå gir Hailey selv følgerne sine flere innblikk fra den store dagen på Instagram.

Takker designeren

Bildene viser at Hailey sto hvit brud i en vakker, skulderløs brudekjole fra Off-White, designet av Virigina Abloh.

View this post on Instagram

9.30.19 ❤️

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Under det ene bildet takker Hailey designeren for at hun skapte hennes drømmekjole.

- Takk for at du satte min visjon ut i live og lagde min drømmekjole. Du og ditt team er fantastiske og jeg er for alltid takknemlig for at jeg fikk bære din vakre kreasjon.

Hailey avslører også at brudesløret hennes var brodert med en helt spesiell detalj - slik brudesløret til hertuginne Meghan (38) også var da hun giftet seg med prins Harry (35) i fjor.

Nederst på det svært lange sløret til 22-åringen, står nemlig vigselsliturgien «Til døden skiller oss ad» brodert inn.

- Sist mandag var den mest spesielle dagen i mitt liv, skriver Hailey under flere bryllupsbilder.

Før brudekjolebildene av Hailey ble delt med offentligheten, fikk for øvrig bryllupsgjest Kylie Jenner (22) en del kritikk for å stjele glansen fra bruden. Dette fordi hun dukket opp i Bieber-bryllupet i en lekker gullkjole som viste svært mye hud - et antrekk som bryter med tradisjonell etikette for bryllupsgjester.

Imidlertid er det ingen tvil om at Hailey Bieber uansett tar seg nydelig ut i brudekjolen, selv om hun også kledde seg i to andre kjoler i løpet av bryllupsdagen, ifølge Hello! Magazine. For øvrig minnet en av disse kjolene om kjolen hertuginne Meghan skiftet til før bryllupsfesten da hun og prins Harry giftet seg 19. mai 2018.

Giftet seg i hemmelighet

Allerede i september i fjor ble Justin og Hailey observert på vei inn i et rettslokale i New York som utsender ekteskaps-lisenser, og da begynte også ryktene å gå om at de hadde giftet seg i all hemmelighet.

At ryktene stemte, innrømmet Justin i november. Paret hadde likevel ikke hatt noen bryllupsfest.

Da de denne gangen valgte å gifte seg foran familie og venner i Sør- Carolina, fant både vielsen og bryllupsfesten sted på eiendommen til hotellet Montage Palmetto Bluff.

Ifølge flere amerikanske medier, deriblant People, var 154 av stjerneparets familie og venner til stede under feiringen. Videre skriver nettstedet at vielsen fant sted ved solnedgang.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Vielsen skal ha skjedd i regi av den celebre festplanleggeren Mindy Weiss, og i forkant av bryllupet ble det, ifølge TMZ, sendt en e-post til hotellets gjester der de ble opplyst om visse restriksjoner i forbindelse med Hailey og Justins opphold.

HOTELLET: Dette bildet viser luksushotellet Montage Palmetto Hotel, der paret skal ha holdt bryllupsfesten. Foto: NTB Scanpix
HOTELLET: Dette bildet viser luksushotellet Montage Palmetto Hotel, der paret skal ha holdt bryllupsfesten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KAPELLET: Det er i dette kapellet at stjerneparet skal ha gitt hverandre sine ja for andre gang. Foto: NTB Scanpix
KAPELLET: Det er i dette kapellet at stjerneparet skal ha gitt hverandre sine ja for andre gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den klare beskjeden fra hotellet førte angivelig til flere utilfredse gjester, og de skal ha blitt nødt til å tilby gjestene en oppgradering, refusjon av pengene, eller å booke om oppholdet sitt til et annet tidspunkt.

Vis mer

LES OGSÅ: - Fantastisk vakker i hvit kjole med slør

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer