SAMMEN IGJEN: I følge øyenvitner skal Madonna og Guy ha sett lykkelige ut da de spiste middag på New York-restauranten "Cesca". Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN: I følge øyenvitner skal Madonna og Guy ha sett lykkelige ut da de spiste middag på New York-restauranten "Cesca". Foto: All Over PressVis mer

Viser de ekteskapslykke?

Madonna og Guy på romantisk middag i New York.

SEHER.NO: Nylig reiste Madonnas mann, Guy Ritchie (39), til New York - angivelig for å sluttføre skilsmissen som etter ryktene lurer i kulissene.

Men nå ser det ut som paret har ordnet opp i de angivelige ekteskapsproblemene - i hvert fall hvis vi skal tro disse bildene rett.

Madonna (49) og ektemannen forlot tirsdag en New York-restaurant hånd-i-hånd og viste hele verden at ekteskapet er på skinner igjen. Eller var det hele bare et spill for pressen?

I følge The Sun er dette første gang paret blir fotografert sammen på over en måned.

Ekteskapsproblemene mellom paret ble for fullt spekulert i da Madonna ønsket å flytte til New York mens Guy ville bli igjen i Storbritannia.

Ifølge flere amerikanske medier er Madonna (49) gjentatte ganger sett sammen med den 32 år gamle baseball-spilleren Alex Rodriguez, og det er blitt spekulert i om de to har et forhold.

Madonna selv avkreftet ryktene onsdag, og nektet også for at hun har planer om skilsmisse fra Guy Richie.

I følge øyenvitner skal Guy og Madonna ha sett svært lykkelige ut på tirsdagens restaurantbesøk, hvor Madonna spiste fisk, mens Guy gikk for en kjøttrett.

- De snakket hele tiden og delte historier om barna. Hun så avslappet ut og lo en del ganger. Guy virket veldig oppmerksom og det var ingenting som tydet på at de snakket om skilsmisse, sier en restaurantgjest.

LES OGSÅ: Blottet enorme armmuskler