Grimes:

Viser ansikt etter sjokkbruddet

- Innså at det var en mulighet til å lure han litt.

VISTE SEG: Grimes viste seg ute i offentligheten for første gang etter bruddet med Elon Musk. Det sørget en paparazzi for å dokumentere. Foto: Jook / Backgrid USA / NTB
VISTE SEG: Grimes viste seg ute i offentligheten for første gang etter bruddet med Elon Musk. Det sørget en paparazzi for å dokumentere. Foto: Jook / Backgrid USA / NTB Vis mer
Publisert

Den kanadiske musikeren Claire Elise Boucher, bedre kjent som Grimes (33), ble nylig «halvskilt» fra verdens rikeste mann Elon Musk (50).

Det var i september at Musk og Grimes avslørte at de hadde gått hver til sitt. Paret hadde da vært sammen i tre år.

- Vi er halvskilt, men elsker hverandre fremdeles, sees jevnlig og har en god tone, sa Musk til Page Six.

Ifølge Musk var hovedgrunnen til bruddet at han stort sett må oppholde seg i Texas, eller utenlands grunnet arbeidet hans med romselskapet SpaceX og Tesla, mens Grimes' jobb er hovedsakelig i Los Angeles.

BRUDDRYKTENE: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl snakker om bruddryktene. Reporter: Sofie Losen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Avklaring

I helgen skapte imidlertid Grimes overskrifter da hun viste seg ute i offentligheten for første gang etter bruddet.

People er blant mediene som omtaler saken.

SPØKEFUGL: Grimes benyttet anledningen til å lese en bok av Karl Marx da hun ble fulgt av en paparazzi på gaten. Foto: Jook / Backgrid USA / NTB
SPØKEFUGL: Grimes benyttet anledningen til å lese en bok av Karl Marx da hun ble fulgt av en paparazzi på gaten. Foto: Jook / Backgrid USA / NTB Vis mer

En paparazzi tok flere bilder av artisten som leser i boken «Communist Manifesto» av Karl Marx. Et av paparazzi-bildene har hun selv publisert på Instagram-profilen sin med følgende tekst:

«Jeg var veldig stresset da paparazzien ikke sluttet å følge etter meg denne uken, men så innså jeg at det var en mulighet til å lure han litt. Altså, denne tittelen, hva i alle dager. Haha, jeg dør».

Sveiper man til høyre i innlegget, dukker det opp et skjermbilde fra New York Post med tittelen «Grimes observert mens hun leser Karl Marx etter bruddet med verdens rikeste mann Elon Musk».

Grimes skriver videre i innlegget at hun fortsatt bor sammen med Musk, og påpeker at hun ikke er kommunist.

«Selv om det er noen veldig smarte ideer i denne boken, er jeg personlig mer interessert i et radikalt desentralisert borgerlønn-program som jeg tror potensielt kan bli oppnådd gjennom krypto og gaming, men jeg har ikke tydeliggjort den ideen godt nok ennå til å forklare den», skriver hun.

Hun fortsetter med at hennes politiske meninger er vanskelig å beskrive fordi det politiske systemet som inspirerer henne ikke har blitt implementert enda.

BRUDD: Reality-profilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

Artisten kommer også med en oppfordring til følgerne sine om å komme med forslag til andre ting hun kan gjøre for å lure paparazzien dersom han fortsetter å følge etter henne.

I kommentarfeltet blir hun hyllet for fremtoningen sin.

Artisten SZA, hvis egentlige navn er Solána Imani Rowe (30) skriver: «Jeg mener du ser heit ut, haha», mens den amerikanske låtskriveren og sageren Jewel Kilcher (47) kommenterer: «Jeg elsker dette så mye!»

Baby X

Grimes og Musk har vært kjærester siden 2018, og fikk sitt første barn sammen i 2020. Sønnen fikk navnet X Æ A-Xii Musk.

Navnet på babyen har skapt mye forvirring i sosiale medier, og Grimes publiserte derfor en forklaring på Twitter.

«X, den ukjente variabelen. Æ, min alviske stavemåte for Ai (kjærlighet og/eller kunstig intelligens). A-12= forløper til SR-17 (vårt favorittfly). Ingen våpen, ingen forsvar, bare fart. Stor i kamp, men ikkevoldelig», skrev hun på Twitter den gang.

KJÆRLIGHET: Jakob Ingebrigtsen gjestet Lindmo sammen med kjæresten Elisabeth. Der snakket de blant annet om hvordan de ble sammen. Video: NRK / Rødt Kort. Vis mer

Identifiserer seg ikke som mamma

Under årets Met-galla deltok Grimes alene. Der kunne hun fortelle at barnet hennes ikke omtaler henne som «mamma».

- Å være mor føles rart av en eller annen grunn. Jeg identifiserer meg ikke med det ordet, noe som også er veldig rart fordi X, han sier «Claire», men ikke «mamma», sa hun til Vogue i forbindelse med Met-gallaen.

33-åringen mente også at sønnen kanskje merker at hun ikke er helt komfortabel med betegnelsen.

- Kanskje han føler at jeg misliker ordet «mor». Jeg vet ikke engang hvorfor jeg ikke liker det, fordi jeg respekterer det, men jeg kan bare ikke identifisere meg med det, rart nok, fortsatte hun.

LES OGSÅ: Viste frem kjæresten etter tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer