Olivia Newton-John:

Viser ansikt etter dødsryktene

Den kreftsyke stjernen viser seg frem i sjelden video.

AVKREFTER: I en kort video som skuespillerstjernen Olivia Newton-John publiserte på sin Twitter-profil avkrefter hun ryktene om at hun har kun uker igjen å leve. Foto: NTB scanpix/ Skjermdump fra Twitter
AVKREFTER: I en kort video som skuespillerstjernen Olivia Newton-John publiserte på sin Twitter-profil avkrefter hun ryktene om at hun har kun uker igjen å leve. Foto: NTB scanpix/ Skjermdump fra Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det versert rykter i amerikanske medier om at den folkekjære «Grease»-stjernen Olivia Newton-John (70) har kun uker igjen å leve.

Skuespilleren behandles for kreft for tredje gang, og har det siste året gjennomgått strålebehandling etter at kreften kom tilbake.

Nå svarer endelig 70-åringen på de nyeste spekulasjonene i en kort video på Twitter-profilen sin.

- Sterkt overdrevet

I videoen avkrefter Olivia ryktene om at hun ligger for døden og ønsker fansen et godt nyttår, melder The Guardian.

- Jeg vil bare fortelle at ryktene om min død er sterkt overdrevet, for å sitere et meget berømt sitat, sier hun og fortsetter:

- Jeg har det bra, og jeg vil ønske dere alle et så lykkelig og sunt 2019 som overhodet mulig.

Dødsryktene om 70-åringen startet med en sak fra kjendisnettstedet Radar Online som påsto at skuespilleren kjempet for livet. Nettstedet skrev blant annet at Olivia hadde et håp om å leve lenge nok til å se datteren Chloe Rose Lattanzi (32) gifte seg med forloveden sin, James Driskill, senere i år.

MOR OG DATTER: Her er Chloe Rose Lattanzi og Olivia Newton-John fotografert sammen i Las Vegas i 2015. Foto: NTB scanpix
MOR OG DATTER: Her er Chloe Rose Lattanzi og Olivia Newton-John fotografert sammen i Las Vegas i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Spekulasjonene ble raskt plukket opp av australske medier som skapte sorg blant fanskaren til den velkjente skuespilleren. Det var dette som gjorde at familien til 70-åringen, og ikke minst skuespilleren selv, så seg nødt til å uttale seg om rykteflommen.

Niesen til Olivia, Tottie Goldsmith besluttet også å avkrefte ryktene om sin kjære tante - som hun kaller «Livvy» og «Liv» - på Instagram.

Holdt kreften hemmelig

I mai 2017 avslørte «Grease»-stjernen at hun var rammet av kreft for andre gang, og var nødt til å utsette turneene i USA og Canada.

I et intervju med Australia's Sunday Night i september avslørte hun at dette egentlig var tredje gang hun ble rammet av brystkreft. En diagnose hun fikk i 2013, valgte hun nemlig å holde hemmelig.

70-åringen fortalte at hun var involvert i en liten bilulykke for fem år siden, som førte til at legene oppdaget en kul i ryggen hennes. Selv trodde hun at det var forårsaket av ulykken, men videre undersøkelser viste at det var brystkreft.

- Jeg tenkte at det er mitt liv, og jeg ønsket å holde det hemmelig, sa Olivia i det nye intervjuet, ifølge Billboard.

Kreft for over 25 år siden

Olivia Newton-John fikk brystkreftdiagnosen for første gang i 1992, på samme dagen faren hennes døde av leverkreft.

I et intervju i 2017 uttalte sangeren at hun var takknemlig for at hun ble syk.

- Jeg er takknemlig for opplevelsen, for uten den hadde jeg gått glipp av mange av de tingene jeg har gjort i livet mitt. I tillegg har det gitt meg mer medfølelse for dem som går igjennom tøffe tider, sa hun i et intervju med Radio Times, ifølge Hello Magazine.

Det var likevel vondt mens det sto på. Artisten kunne blant annet ikke delta i farens begravelse, fordi hun måtte starte med cellegift med en gang. Kort tid etter fikk hun beskjed om at hun måtte operere vekk det ene brystet.

- Jeg var skrekkslagen. Jeg var overbevist om at kreften hadde spredd seg i rekordfart, og nå var i hver eneste celle i hele kroppen min, sa hun.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Grease»-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer